22 iul., 2015

2 schimbări în dieta de zi cu zi care te vor energiza

Stil de viaţă, Ştiri

Ai dormit 8 ore noaptea trecută, dar te-ai trezit obosit şi lipsit de energie? Expertul în nutriţie, Rebecca Scritchfield spune că trebuie să faci 2 schimbări în dieta de zi cu zi ca să te trezeşti energizat.

În primul rând, aceasta recomandă să se ţină un jurnal de nutriţie, în care se poate observa dacă lipsesc anumiţi nutrienţi esenţiali

  • Vitamina B

Fructele, legumele, seminţele, nucile, laptele şi produsele lactate conţin vitamina B. “Vitamina B te ajută să eliberezi energia din mâncare”

  • Fier

Carne de oaie, de pui, legume, ouă, pui, spanacul, salatele sunt bogate în fier. Fierul ajută oxigenul ca să ajungă la toate organele. Dacă organismul este oxigenat acesta este plin de energie.

Dacă aceşti nutrienţi lipsesc, indivizii încercearcă să recupereze energia pierdută prin consumul alimentelor dulci care au foarte mult zahăr în compoziţie.

A.

Articole similare

Video emoționant! O femelă elefant a uimit planeta după ce a săpat 11 ore în pământ
AnimalZoo
Video emoționant! O femelă elefant a u ...
Cristina Cioran, AGRESATĂ de un necunoscut! Află totul despre EXPERIENȚA DRAMATICĂ prin care a trecut: „Avea o față de șobolan, n-o să uit niciodată figura aia…”
EVZMonden
Cristina Cioran, AGRESATĂ de un necunos ...
ANTENA 1 ÎŞI ÎNVINGE MAREA RIVALĂ. Şoc în media! Va exista o MUTARE LA PRO TV? Breaking news.
EVZ
ANTENA 1 ÎŞI ÎNVINGE MAREA RIVALĂ. ...
A apărut legea care execută silit românii cu datorii la întreținere. Vezi unde ajung apartamentele luate
CAPITAL
A apărut legea care execută silit rom ...

Comentarii

  • Atunci ar fi cazul sa iti indrepti atentia catre sfaturile expertilor. Cateva mici schimbari in dieta ta pe care le propun cei mai renumiti antrenori de fitness te vor ajuta sa scapi ca prin minune de kilogramele in plus, fara sa faci prea mult efort.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.