8 feb., 2018

4 modalități DOVEDITE științific de a fi mai ATRACTIVI în ochii celorlalți

Stil de viaţă

Am putea crede că este o artă să ai ”lipici” la oameni. Adesea, credem că unii au carismă, iar alții nu-ți transmit nimic.

Știința însă, este de altă părere. Există câteva modalități dovedite științific de a putea fi mai atrăgători pentru ceilalți.

Simțul umorului este cea mai căutată trăsătură a unui om. Dacă întrebi pe cineva ce își dorește de la partener, primul răspuns va fi invariabil: Să aibă simțul umorului. Se poate ca această calitate să fie atât de dorită întrucât simțul umorului este considerat un semn de inteligență.

Dacă îți arăți recunoștința. Cu cât ești mai amabil și mai sensibil la problemele unei persoane, cu atât mai mult acea persoană te va plăcea din ce în ce mai mult. Este dovedit științific că suntem mai atrași de persoanele empatice, care ne înțeleg.

Dacă faceți ceva interesant împreună. În loc să-ncerci să-ți impresionezi partenerul sau partenera cu o cină scumpă, mai bine ar fi să faceți împreună ceva distractiv. Dacă este și palpitant, veți avea parte de o infuzie de adrenalină și inexplicabil vă veți simți și mai atrași unul de celălalt.

Sinceritatea. Dacă vă faceți confidențe. Când îi povestiți unei persoane detalii intime, legate de copilărie, de idealuri și aspirații, secrete, furii sau temeri, se creează o legătură foarte puternică. La bază este așadar, sinceritatea. Nu vorbim de laudă, ci de conștientizare și exprimare a propriilor slăbiciuni, ceea ce transmite că sunteți un om cu bune și cu rele și că suntem toți ființe imperfecte.

Articole similare

Nu s-au gândit la nimic, au pus CONFORTUL lor pe primul loc! I GALERIE FOTO
AnimalZoo
Nu s-au gândit la nimic, au pus CONFORT ...
FOTO- Ce a fost si ce a ajuns! Fosta iubita a lui Codin Maticiuc este de NERECUNOSCUT. Transformare DRAMATICA
EVZMonden
FOTO- Ce a fost si ce a ajuns! Fosta iub ...
Români, VINE MAREA SCUMPIRE! Lovitură năucitoare. Filmaţi bine vremurile astea, VINE PRĂPĂDUL! Breaking news social.
EVZ
Români, VINE MAREA SCUMPIRE! Lovitură ...
Dezvăluire bombă despre PENSII! Tocmai a ieşit la iveală
CAPITAL
Dezvăluire bombă despre PENSII! Tocmai ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.