11 Ian, 2018

Cum ne ACCELERĂM metabolismul. Metode care ÎMPIEDICĂ îngrășarea

Dieta, Stil de viaţă

Există metode fulger pentru a vă accelera arderile, fără să vă schimbați prea mult stilul de viață. Profitați de ele, pentru a nu permite kilogramelor să se depună.

  1. Mișcați-vă! Faceți câteva ture, ridicați-vă sau mestecați gumă. Aceste ”nonexerciții” vă ajută să mai consumați între 300 și 2000 de calorii pe zi.

  1. Deveniți fan ceai verde! Studiile arată că ceaiul verde poate crește rata metabolică până la 5%. Bucurați-vă de ceaiul verde, o ceașcă are 2 calorii, evident fără zahăr, și îi dă metabolismului un impuls zdravăn.

  1. Beți mai multă apă! Un studiu german arată că un pahar mare cu apă mărește procesul de ardere a caloriilor cu 30%, în mai puțin de 10 minute, iar efectul durează mai mult de o oră.

  1. Adăugați lămâie. Puneți zeamă proaspătă de lămâie în ceai sau apă, abundă în vitamina C. Cercetătorii de la Universitatea de stat Arizona au descoperit că sportivii care nu au un aport optim de vitamina C pierd cu 25% mai puține calorii, pe perioada antrenamentelor.

  1. Fiți copilăroși. Un studiu publicat în Jurnalul Internațional al Obezității a dezvăluit că râsul este o componentă importantă în procesul de ardere a caloriilor. Noi am făcut calculul. 15 chicoteli pe minut vor topi până la 40 de calorii, portivit Cyntiei Sass, un cunoscut medic nutriționist în America.

Articole similare

„Tu eşti mămica mea?” Mânzul crede că mama lui e un ursuleţ de pluş
AnimalZoo
„Tu eşti mămica mea?” Mânzul cred ...
Andra a recunoscut ceea ce multi banuiau! Detalii INCREDIBILE despre CERTURILE din familia Maruta. Uite ce se intampla in CASNICIA celor doi
EVZMonden
Andra a recunoscut ceea ce multi banuiau ...
Catastrofă DE PROPORȚII! Avertismentul geologilor este APOCALIPTIC: „Se poate DESPRINDE de continent” Din păcate, nu se poate face NIMIC.
EVZ
Catastrofă DE PROPORȚII! Avertismentul ...
Locurile de miliarde de euro din România. Nicio altă ţară din Europa nu deține atât de multe resurse
CAPITAL
Locurile de miliarde de euro din Români ...
VIDEO. Peştele pescar: animalul bizar cu un proces de împerechere şi mai bizar care a uluit biologii. ''Nu am mai văzut nimic asemănător''
InfoActual
VIDEO. Peştele pescar: animalul bizar c ...

Lasa un comentariu