8 Feb, 2018

ADEVĂRUL despre cuburile de GHEAȚĂ! Mare atenție dacă le cumpărați

Stil de viaţă, Ştiri

Este incredibil câte organisme vii găzduiește banala gheață pentru băuturi.

Poate v-ați gândit că este perfect în regulă să vă răciți băuturile cu banalele cuburi de gheață. Dacă nu vă faceți singuri propria gheață, din apă plată, ar fi bine să vă gândiți de două ori, înainte de a vă pune două, trei cuburi în băutură.

Gheața de consum conține și bacterii de toate felurile. Potrivit unui nou studiu intitulat ”Prezența bacteriilor patogene în cuburile de gheață”, există până la 133 de tipuri de agenți patogeni capabili să reziste în ostilul mediu de gheață.

Mulțumită sistemului nostru imunitar, nu ne vom îmbolnăvi grav, dar persoanele cu imunitate scăzută sunt foarte expuse riscurilor.

Potrivit BBC, a existat un scandal al cuburilor de gheață din băuturi la o cunoscută cafenea, care are reprezentanțe în toată lumea. În luna iunie a anului trecut, analizele de laborator au arătat prezența unor materii fecale în cafeaua care era vândută cu cuburi de gheață.

În iulie, același lucru s-a descoperit în cele mai cunoscute și mai populate lanțuri fast-food.

Specialiștii au dau vina pe aparatele de făcut gheață din acele localuri, care sunt manipulate de personal necalificat sau sunt doar murdare, nerespectându-se regulile de igienă.

Acum au fost confirmate suspiciunile: gheața absorbită de corpul uman conține o sumedenie de microorganisme. Soluția? Renunțați la gheață dacă nu aveți un bun sistem imunitar sau pregătiți-o acasă, în condiții de maximă igienă.

Folosiți punguțe speciale de unică folosință și apă îmbuteliată.

Articole similare

Exatlon. EL VA FI CÂŞTIGĂTORUL? Gestul care trădează FINALUL EMISIUNII. Breaking news.
EVZ
Exatlon. EL VA FI CÂŞTIGĂTORUL? Gestu ...
OLGUȚA Vasilescu, LOVITURĂ pentru IOHANNIS!
CAPITAL
OLGUȚA Vasilescu, LOVITURĂ pentru IOHA ...
Horoscop zilnic: 24 mai 2018
InfoActual
Horoscop zilnic: 24 mai 2018

Lasa un comentariu