27 Noi, 2014

Boala care ”omoară” cheful de sex al bărbaților și le strică performanțele în dormitor

Intimitate

Depresia afectează în jur de 350 milioane de oameni din întreaga lume și poate avea un impact devastator asupra vieții și relațiilor.

Pofta de sex a bărbaților deprimați are, de asemenea, de suferit. Dacă femeile nu au nicio problemă a spune ”Nu în seara asta, dragule, mă doare capul”, bărbații care evită sexul se simt emasculați și cred că partenera își va schimba părerea despre ei. Și adevărul e că, de multe ori, femeile nu înțeleg că bărbații nu au întotdeauna chef de sex.

Dacă tot am aflat că libidoul scăzut în rândul barbaților deprimați e ceva obișnuit, să vedem de ce se întâmplă acest lucru.

Există mai multe motive. În primul rând, avem aspectul emoțional. Persoanele deprimate se simt respinse și inutile și au tendința să fugă de toate formele de afecțiune, inclusiv de săruturi, îmbrățișări.

În al doilea rând, sănătatea are de suferit. Când sunt deprimați, bărbații tind să se îngrașe, deoarece nu sunt atenți la ce mănâncă, consumă mai mult alcool și în niciun caz nu au chef să meargă la sală. Toate astea influențează în mod negativ performanțele în dormitor.

În ultimul rând, medicamentele pentru tratarea depresiei au efecte secundare. Multe persoane care le folosesc au libidoul scăzut.

Din fericire există și anti-depresive fără astfel de efecte,așa că poți vorbi cu medicul să îți schimbe tratamentul. De asemenea, este foarte important să fii sincer cu partenera de viață și să îi spui ce ai pe suflet. Altfel s-ar putea gândi că vina îi aparține și că nu te simți mai atras de ea.

 

Articole similare

ȘOCANT! Povestea lui Traian, un câine ARUNCAT  pentru că nu era ”BUN LA LUPTE”!
AnimalZoo
ȘOCANT! Povestea lui Traian, un câine ...
Ducesa de Cambridge a făcut PRIMA DECLARAȚIE despre viitorul BEBELUȘ din familia Middleton
EVZMonden
Ducesa de Cambridge a făcut PRIMA DECLA ...
ION ȚIRIAC - NUME DE COD TITI IONESCU. Adevărul despre relația miliardarului cu Securitatea - Documente inedite.
EVZ
ION ȚIRIAC - NUME DE COD TITI IONESCU. ...
Lovitură pentru DRAGNEA. Anunțul făcut de DNA
CAPITAL
Lovitură pentru DRAGNEA. Anunțul făcu ...
Accident mortal, după ce o mașină s-a răsturnat
InfoActual
Accident mortal, după ce o mașină s-a ...

Comentarii

  • Vai de mine si de mine, de aia l-a lasat Udrea pe Cocos, ca era deprimat saracul dupa ce s-a incurcat de vreo cateva ori numarand milioanele de euroi primite spaga. Mare nenorocire !