5 Oct, 2017

AFLĂ de ce ți-ai băut cafeaua GREȘIT până acum. Ce trebuie să adaugi pentru EXTRA SAVOARE

Ştiri

Cafeaua cu sare se pare că este o idee bună! Oamenii de știință care îi cercetează beneficiile au descoperit că, în loc de zahăr, este mai bine să îi adăugăm un mic vârf de sare, pentru a-i potența aroma și pentru a-i echilibra gustul. Se pare că ionii de sodiu au acest efect asupra cafelei.

Celebra ”cafea cu sare” se dovedește a fi o băutură extrem de inspirată. Dacă ții la băutura ta de dimineață, află că până acum, nu ai savurat-o la capacitatea ei maximă.

Pentru a-i potența aroma, studii ale cercetătorilor britanici îndeamnă la adaosul de sare, relatează The Independent. Mai ales dacă gustul este puternic, un vârf de sare o va ”îmblânzi”.

Nu e prima dată când beneficiile sării sunt aduse în discuție, chiar și producătorii de vin o folosesc, pentru producțiile lor mai ieftine.

Secretul este ca vârful de sare să fie mic, o cantitate prea mare va strica iremediabil gustul celei mai iubite băuturi de dimineață.

Articole similare

Labradorul care a mers 50 de kilometri până la stăpânul care o ABANDONASE, dar nu a vrut să-l vadă. Uite ce s-a întâmplat cu el
AnimalZoo
Labradorul care a mers 50 de kilometri p ...
Alina Binder. Cum arata si cine este logodnica printului Nicolae, nepotul Regelui Mihai – FOTO
EVZMonden
Alina Binder. Cum arata si cine este log ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Lasa un comentariu