9 mai, 2018

Analiza de sânge care DEPISTEAZĂ până la 8 tipuri de CANCER. Descoperirea va schimba lumea

Stil de viaţă

O singură analiză de sânge poate detecta până la 8 tipuri de cancer, cu o precizie de 98%! Depistarea timpurie este cheia reducerii deceselor datorate cancerului.

Noua analiză se numește CancerSeek (Caută Cancerul) și evaluează simultan nivelul pentru 8 tipuri de cancer din sânge.

Poate depista cele mai periculoase tipuri de cancer, cum ar fi cel de plămâni, ficat, mamar, de stomac sau intestinal. Le caută și pe cele de esofag, ovarian sau pancreatic.

60% din decesele înregistrate în lume se datorează acestor cancere foarte des întâlnite.

Analiza folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a detalia combinațiile dintre gene și markerii proteinelor, care se găsesc în probele de sânge ale unui pacient cu cancer.

Celulele canceroase emit cantități mici de ADN și proteine în sânge, iar această analiză poate detecta 8 tipuri de proteină din sânge, poate scana 16 tipuri de genă a cancerului, asociate cu diferite tumori.

Analiza depistează cancerul cu o precizie de 69-98% și poate detecta cancerul chiar înainte ca acesta să dea semne clare, cum ar fi tumorile.

Analiza uimitoare indică exact și ce tip de cancer ai într-o proporție de 83% din cazuri, potrivit Universității din Colorado, Denver.

De asemenea, poate identifica zona exactă unde cancerul este localizat, ce organe sunt afectate.

Analiza este neinvazivă. Trebuie doar o simplă probă de sânge. Au loc studii intense pentru această descoperire, în condițiile în care o evaluare eficientă există doar pentru câteva tipuri de cancer, la ora actuală.

Analiza minune depistează 5 tipuri de cancer care nici până în ziua de azi nu au teste de screening! E vorba de cancerul de esofag, de ficat, ovarian, pancreatic și de stomac.

Aceste cancere nu dau simptome decât atunci când boala este foarte avansată, iar rata de supraviețuire este clar mai mică.

Articole similare

Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA unui ACT DE CRUZIME FAȚĂ DE UN ANIMAL
AnimalZoo
Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA u ...
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea
EVZMonden
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pen ...
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media.
EVZ
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o ...
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ:  S-a dovedit a fi o MARIONETĂ jalnică şi de o incompetenţă crasă
CAPITAL
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ: S ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.