27 apr., 2018

Antibioticul și antiviralul NATURAL cu cel mai larg spectru din lume! În plus, scade GLICEMIA și stimulează IMUNITATEA

Medicină alternativă

Extractul obținut din sâmburii de grepfrut este un remediu foarte apreciat de mulți specialiști în medicină naturistă și i se spune chiar ”vedeta medicamentelor naturale.”

Mai exact, un antibiotic și antiviral natural, conține substanțe aromatice care alungă insectele și distrug animalele inferioare (protozoarele).

Mai conțin pigmenți (flavonoide) care distrug bacteriile, ciupercile parazite, virușii și inhibă dezvoltarea unor formațiuni tumorale.

În compoziția sâmburilor de grepfrut se găsesc și substanțe amare, care stimulează imunitatea, reglează metabolismul zaharurilor și al grăsimilor.

Din cunoștințele actuale, complexul de substanțe extras din semințele de grepfrut este antibioticul natural cu spectrul cel mai larg din lume, pentru că distruge nu mai puțin de 800 (!!!) de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteză.

În plus, sâmburii de grepfrut, odată ajunși în organismul uman, au un efect de anihilare a toxinelor, ajută la scăderea colesterolului și glicemiei, stimulează imunitatea etc.

ATENȚIE! Intern, extractul de semințe de grepfrut nu va fi administrat pacienților care iau medicație anticoagulantă sau tratamente de inhibare a sistemului imunitar. Extern, extractul de semințe de grepfrut nu se va aplica nediluat pe mucoase (vaginală, anală, bucală). Extractul de grepfrut nu se aplică în ureche, deoarece este extrem de iritativ, putând produce dureri atroce!

Articole similare

Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA unui ACT DE CRUZIME FAȚĂ DE UN ANIMAL
AnimalZoo
Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA u ...
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea
EVZMonden
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pen ...
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media.
EVZ
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o ...
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ:  S-a dovedit a fi o MARIONETĂ jalnică şi de o incompetenţă crasă
CAPITAL
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ: S ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.