10 Oct, 2017

Băutura MIRACULOASĂ a călugărilor tibetani. Vindecă afecțiuni grave

Medicină alternativă

Această rețetă uimitoare și foarte simplu de preparat este veche de 2000 de ani și cei care au băut-o spun că ameliorează diabetul, colesterolul, întărește sistemul imunitar și curăță sângele și a fost prezentată de un site care se ocupă cu medicina alternativă din SUA.

De asemenea, împiedică apariția tumorilor, îmbunătățește vederea semnificativ și întinerește organismul. Cel mai interesant lucru este că rețeta a fost găsită într-o veche mănăstire din Tibet, scrisă pe o tăbliță de lut. Băutura este miraculoasă și desigur modul de preparare s-a adaptat vremurilor în care trăim.

Este nevoie de 300 grame usturoi și 1 kg de lămâi.

Atât usturoiul, cât și lămâile trebuie atent mărunțite și apoi amestecate și puse într-o oală.  Peste amestec turnați 1,5 l apă și fierbeți cam 15 minute. Apoi stingeți focul și lăsați să se răcească.

După ce s-a răcit, puneți amestecul într-un borcan și acoperiți cu o folie de aluminiu. Apoi, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de 25 de zile, luați o linguriță din această poțiune. După 25 de zile, faceți o pauză de 10 zile și repetați procedura.

Articole similare

Labradorul care a mers 50 de kilometri până la stăpânul care o ABANDONASE, dar nu a vrut să-l vadă. Uite ce s-a întâmplat cu el
AnimalZoo
Labradorul care a mers 50 de kilometri p ...
Alina Binder. Cum arata si cine este logodnica printului Nicolae, nepotul Regelui Mihai – FOTO
EVZMonden
Alina Binder. Cum arata si cine este log ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Comentarii

  • Acum 2000 ani nu exista Tibetul, nici budism, nici manastiri. In articolul original de pe Facebook se spune, 5000 ani ,ceea ce este si mai aberant ca ” acum 2000 ani”
    Salutari.
    Nu verificati ce scrieti-publicati ???