22 Feb, 2018

Băutura MIRACULOASĂ a călugărilor tibetani. Vindecă afecțiuni grave

Medicină alternativă

Această rețetă uimitoare și foarte simplu de preparat este foarte veche și cei care au băut-o spun că ameliorează diabetul, colesterolul, întărește sistemul imunitar și curăță sângele.

Această licoare miraculoasă a fost prezentată de un site care se ocupă cu medicina alternativă din SUA.

De asemenea, ca beneficii prezentate, împiedică apariția tumorilor, îmbunătățește vederea semnificativ și întinerește organismul. Cel mai interesant lucru este că rețeta a fost găsită într-o veche mănăstire din Tibet, scrisă pe o tăbliță de lut. Băutura este miraculoasă și desigur că modul de preparare s-a adaptat vremurilor în care trăim.

Este nevoie de 300 grame usturoi și 1 kg de lămâi

Atât usturoiul, cât și lămâile trebuie atent mărunțite, apoi amestecate și puse într-o oală.  Peste amestec turnați 1,5 l apă și fierbeți cam 15 minute. Apoi stingeți focul și lăsați să se răcească.

După ce s-a răcit, puneți amestecul într-un borcan și închideți bine cu un capac. Apoi, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de 25 de zile, luați o linguriță din această poțiune. După 25 de zile, faceți o pauză de 10 zile și repetați procedura.

Articole similare

„Tu eşti mămica mea?” Mânzul crede că mama lui e un ursuleţ de pluş
AnimalZoo
„Tu eşti mămica mea?” Mânzul cred ...
Andra a recunoscut ceea ce multi banuiau! Detalii INCREDIBILE despre CERTURILE din familia Maruta. Uite ce se intampla in CASNICIA celor doi
EVZMonden
Andra a recunoscut ceea ce multi banuiau ...
Catastrofă DE PROPORȚII! Avertismentul geologilor este APOCALIPTIC: „Se poate DESPRINDE de continent” Din păcate, nu se poate face NIMIC.
EVZ
Catastrofă DE PROPORȚII! Avertismentul ...
Locurile de miliarde de euro din România. Nicio altă ţară din Europa nu deține atât de multe resurse
CAPITAL
Locurile de miliarde de euro din Români ...
VIDEO. Peştele pescar: animalul bizar cu un proces de împerechere şi mai bizar care a uluit biologii. ''Nu am mai văzut nimic asemănător''
InfoActual
VIDEO. Peştele pescar: animalul bizar c ...

Lasa un comentariu