7 mai, 2018

Brigitte Macron a spus că o compătimește pe Melania Trump. ”Nu poate face nimic…”

Stil de viaţă

Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, a avut numai cuvinte de laudă la adresa primei-doamne a Statelor Unite, Melania Trump, la finalul vizitei de stat efectuate de preşedintele francez, Emmanuel Macron, la Washington, însă a observat un lucru care a făcut-o să o compătimească pe Melania. 

Într-un interviu acordat cotidianului francez „Le Monde“, Brigitte Macron a afirmat că Melania Trump este „blândă“ şi „încântătoare“, însă se confruntă cu foarte multe constrângeri, relatează „The Guardian“.    Potrivit primei-doamne a Franţei, Melania Trump, originară din Slovenia şi fost manechin, „este foarte amuzantă“. „Avem acelaşi simţ al umorului. Râdem mult împreună“, a afirmat Brigitte Macron.

Potrivit primei-doamne a Franţei, Melania Trump, originară din Slovenia şi fost manechin, „este foarte amuzantă“. „Avem acelaşi simţ al umorului. Râdem mult împreună“, a afirmat Brigitte Macron.   Însă Melania „nu poate face nimic“, a spus prima-doamnă a Franţei. „Nici măcar nu poate deschide o fereastră la Casa Albă. Nu poate merge afară. Este mult mai constrânsă ca mine. Eu ies în fiecare zi prin Paris“, a continuat soţia preşedintelui Emmanuel Macron.
Brigitte, o fostă profesoară de teatru, care a împlinit recent 65 de ani, fiind cu 25 de ani mai în vârstă decât soţul ei, care i-a fost elev, a insistat asupra faptului că, în ciuda a ceea ce se spune, Melania, care este cu 24 de ani mai tânără decât soţul său, este „blândă, încântătoare, inteligentă şi foarte deschisă“.

Totodată, Brigitte Macron, care a subliniat că adesea „totul este interpretat“, a spus că Melania Trump are o personalitate foarte puternică, „dar încearcă  din greu să o ascundă“. „Râde uşor, din orice, dar arată mai puţin ca mine“, a mai spus prima-doamnă a Franţei.

Articole similare

Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de elefant PLÂNGE CU LACRIMI, dupa ce a fost respins, violent, de mama sa
AnimalZoo
Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de el ...
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt impreuna de 12 ani, putini stiu cum arata – FOTO
EVZMonden
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt ...
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor '60 - GALERIE.
EVZ
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, G ...
Declaraţie şocantă: Românii vor câştiga mai mult, dar o vor duce mai prost. Când va avea loc declinul
CAPITAL
Declaraţie şocantă: Românii vor câ ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.