7 Mai, 2018

Brigitte Macron a spus că o compătimește pe Melania Trump. ”Nu poate face nimic…”

Stil de viaţă

Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, a avut numai cuvinte de laudă la adresa primei-doamne a Statelor Unite, Melania Trump, la finalul vizitei de stat efectuate de preşedintele francez, Emmanuel Macron, la Washington, însă a observat un lucru care a făcut-o să o compătimească pe Melania. 

Într-un interviu acordat cotidianului francez „Le Monde“, Brigitte Macron a afirmat că Melania Trump este „blândă“ şi „încântătoare“, însă se confruntă cu foarte multe constrângeri, relatează „The Guardian“.    Potrivit primei-doamne a Franţei, Melania Trump, originară din Slovenia şi fost manechin, „este foarte amuzantă“. „Avem acelaşi simţ al umorului. Râdem mult împreună“, a afirmat Brigitte Macron.

Potrivit primei-doamne a Franţei, Melania Trump, originară din Slovenia şi fost manechin, „este foarte amuzantă“. „Avem acelaşi simţ al umorului. Râdem mult împreună“, a afirmat Brigitte Macron.   Însă Melania „nu poate face nimic“, a spus prima-doamnă a Franţei. „Nici măcar nu poate deschide o fereastră la Casa Albă. Nu poate merge afară. Este mult mai constrânsă ca mine. Eu ies în fiecare zi prin Paris“, a continuat soţia preşedintelui Emmanuel Macron.
Brigitte, o fostă profesoară de teatru, care a împlinit recent 65 de ani, fiind cu 25 de ani mai în vârstă decât soţul ei, care i-a fost elev, a insistat asupra faptului că, în ciuda a ceea ce se spune, Melania, care este cu 24 de ani mai tânără decât soţul său, este „blândă, încântătoare, inteligentă şi foarte deschisă“.

Totodată, Brigitte Macron, care a subliniat că adesea „totul este interpretat“, a spus că Melania Trump are o personalitate foarte puternică, „dar încearcă  din greu să o ascundă“. „Râde uşor, din orice, dar arată mai puţin ca mine“, a mai spus prima-doamnă a Franţei.

Articole similare

Greu de crezut, dar ADEVĂRAT! Scene ȘOCANTE dintr-un adăpost din România. Reacția unei cățelușe la contactul cu oamenii
AnimalZoo
Greu de crezut, dar ADEVĂRAT! Scene ȘO ...
LOVITURĂ DURĂ pentru o vedetă din ‘Las Fierbinţi’! Actorul a ajuns în faţa JUDECĂTORILOR. Este vorba de o gramadă de BANI!
EVZMonden
LOVITURĂ DURĂ pentru o vedetă din ‘ ...
BĂSESCU SPARGE GHEAȚA în dosarul „GALA BUTE”. Ce ȘEF al SRI a este implicat în dosarul lui UDREA.
EVZ
BĂSESCU SPARGE GHEAȚA în dosarul „G ...
SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TREI ANI. Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!
CAPITAL
SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TREI ANI. Nici nu şt ...

Lasa un comentariu