10 Aug, 2017

Cancerul poate fi învins și în România. Poveștile pacienților care s-au vindecat

Sănătate de la A la Z

Cancer

Cancerul poate fi învins şi în România. Dar mai greu, şi cu mult noroc! Bolnavii trebuie să nu prindă o criză a medicamentelor oncologice şi să găsească un aparat de radioterapie funcţional. Le mai trebuie medici inimoşi sau o fundaţie umanitară care să ajute. Este povestea multor pacienţi români, învingători în lupta cu diverse tipuri de cancer de sânge.

Iuliana are 24 de ani şi este studentă la Medicină. Acum 5 ani, pe când dădea admitere la facultate, şi-a făcut un set de analize din cauza unor simptome ciudate. Avea să afle că suferă de boala Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic.

La mine a apărut într-un mod atipic. Nu ştiu cum a ajuns să fie durerea lombară primul simptom. Era foarte puternică, luam analgezice de două ori pe zi,” a povestit Iuliana Iordan pentru digi24.ro.

A început tratamentul odată cu anul universitar şi a studiat intens hematologia. Acum, când a înţeles boala şi a scăpat de ea, îi încurajează pe cei care au aceeaşi maladie.

În primul rând, să aibă răbdare pentru că durează foarte mult tratamentul până intră în remisie, dar pentru boala pe care am avut-o eu sunt şanse foarte mari să termine cu totul, să supravieţuiască,” a precizat Iuliana.

Diana abia are 3 săptămâni de când analizele confirmă că s-a vindecat de cancer limfatic. A fost diagnosticată în decembrie anul trecut, după o răceală care nu se mai vindeca.

Tratamentul a durat 6 luni, a presupus 8 cure de chimioterapie pe care le-am suportat relativ bune faţă de alţi pacienţi si bănuiesc ca datorita varstei,” a povestit Diana Neagoe.

În ambele cazuri a contat foarte mult încrederea pacientului în şansele de vindecare. Continuarea pe digi24.ro.

Articole similare

Cainele SALVAT printr-o MINUNE! Mai avea 24 de ore de trait!
AnimalZoo
Cainele SALVAT printr-o MINUNE! Mai avea ...
Ultima dorință a IONELEI PRODAN: “Eu o să mă prăpădesc, dar vreau să…”
EVZMonden
Ultima dorință a IONELEI PRODAN: “Eu ...
Boala NEȘTIUTĂ care UCIDE ÎNCET românii! Produce 13 tipuri de cancer. Numărul oamenilor în PERICOL este ÎNGRIJORĂTOR .
EVZ
Boala NEȘTIUTĂ care UCIDE ÎNCET româ ...
OLGUȚA Vasilescu, DECIZIE despre PENSII! Chiar ACUM
CAPITAL
OLGUȚA Vasilescu, DECIZIE despre PENSII ...
Un grup de cercetători au scos la iveală efectele devastatoare pe care izolarea socială le are asupra creierului
InfoActual
Un grup de cercetători au scos la iveal ...

Comentarii

  • In Germania au fost foarte multi clienti care au primit metadon, un medicament care s-a dovedit beneficiar pentru invingerea cancerului si a tumorilor.