11 ian., 2018

Ce ne pregătește DESTINUL în 2018? Sfaturile numerologului Mihai Voropchievici despre cum facem BANI în 2018

ZODIAC

Toți avem o cifră a banilor, cum o aflăm

Invitat la Agenția VIP de la Antena Stars, cunoscutul numerolog Mihai Vorpchievici a arătat care sunt pașii pentru ca fiecare persoană să își afle cifra banilor.

Dincolo de cifra de destin, care este unică și nu se schimbă niciodată, cifra banilor este alcătuită doar din data zilei de naștere plus 1, despre care spune Mihai Voropchievici că este de la Dumnezeu.

Dacă o persoană este născută pe 30, adună 3+0+1=4. Cifra banilor va fi 4. Apoi se calculează anul la care ne referim. Este vorba de 2018, deci un an 2. 2+0+1+8=11=1+1=2.

Așadar avem de-a face cu un an 2, care favorizează cifrele pare. Cei care au cifra banilor pară vor fi avantajații anului. Nu este an de investiții și nici de împrumuturi, ci un an de conservare. Pot apărea frici și angoase, anul 2 lovește pe sănătate și sistemul nervos. Numerologul a spus că este vitală o ținere sub control a fricilor, ca ele să nu ne afecteze sănătatea.

Pe lângă cifra de destin și cea a banilor, mai există și cifra anului personal. Destinul anului în curs. Se calculează data de naștere cu anul nașterii + cifra anului în care ne aflăm.

O persoană născută pe 13 2004, va aduna 1+3+2+0+0+4=1+0=1+2(cifra anului)=3.

Persoanele cu an personal 1 au parte de un an excepțional, e bine să ai grijă să începi sub auspicii bune, sunt foarte avantajate. Cei cu an 2 sunt echilibrați. Persoanele cu an personal 3 trebuie să fie atenți la relații, la oamenii din jurul lor. Cei cu an 4 pot schimba locul de muncă, dar nu vă bazați pe apropiați, doar pe muncă proprie. E un an propice economiilor.

Cei cu an 5 personal nu sunt foarte favorizați, să nu se împrumute. Pentru 6 este foarte bine, întrucât merg pe par, la fel și 8. 7 și 9 e bine să-și conserve energia și să economisească.

Articole similare

Povestea lui Tony te va IMPRESIONA până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea lui, pentru stăpânul său, a uimit toată lumea!
AnimalZoo
Povestea lui Tony te va IMPRESIONA pân ...
Connect-R, ANUNT-SOC! Artistul a cedat si a spus ADEVARUL:  “Recunosc. Toti ma intreaba …”
EVZMonden
Connect-R, ANUNT-SOC! Artistul a cedat s ...
Cine sunt CEI DOI OFIŢERI ACOPERIŢI DIN PSD? Vanghelie a avansat două variante. BREAKING NEWS.
EVZ
Cine sunt CEI DOI OFIŢERI ACOPERIŢI DI ...
Cel mai mare jaf din avuţia României. Am fi putut construi toate autostrăzile planificate de două ori
CAPITAL
Cel mai mare jaf din avuţia României. ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.