18 mai, 2018

O viață intimă activă e răspunsul pentru multe afecțiuni. Ce probleme rezolvă AMORUL

Intimitate

Există prea mult? În cazul practicării amorului, nu. Când ești într-un cuplu stabil, manifestarea fizică a dragostei este un lucru minunat, care vine la pachet cu o sumedenie de beneficii.

Sexul este somniferul natural. Pentru majoritatea bărbaților, orgasmul este metoda infailibilă pentru un somn odihnitor.

Mai mult, sexul îți diminuează stresul. Întocmai ca exercițiile fizice, sexul te scapă de anxietate. De asemenea, reduce cantitatea hormonilor de stres și te ajută să faci față provocărilor mentale.

Sexul te ajută să te concentrezi mai bine. Un studiu arată că cei care fac sex săptămânal dau randament mai bun la birou, în comparație cu cei care fac o dată pe lună sau deloc.

Nu mai este niciun secret deja, sexul te face mai fericit. Un studiu recent arată că bărbații căsătoriți sunt cu 135% mai fericiți decât cei neimplicați în nicio relație.

Sexul este plăcut și aduce o multitudine de beneficii. Așadar iubiți mult, iubiți intens și foarte important, iubiți în modul sigur, folosind protecție.

Articole similare

Ce faci când noul tău prieten necuvântător NU te ascultă? Cauți disperat soluții eficiente? Ei bine, a  venit momentul să țineți cont de sfatul unui specialist!
AnimalZoo
Ce faci când noul tău prieten necuvân ...
Monica Gabor a facut MARELE ANUNT! Mr. Pink este in culmea fericirii
EVZMonden
Monica Gabor a facut MARELE ANUNT! Mr. P ...
România SE ÎNDREAPTĂ SPRE COLAPSUL ECONOMIC? Cifrele oficiale din ultimele 6 luni anunță DEZASTRUL. Breaking news!.
EVZ
România SE ÎNDREAPTĂ SPRE COLAPSUL EC ...
S-a făcut de râs! De ce a fost dat în judecată Răzvan Simion de la Antena 1
CAPITAL
S-a făcut de râs! De ce a fost dat în ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.