23 oct., 2017

Christina Applegate se luptă cu o boală NECRUȚĂTOARE. Ce decizie drastică a luat vedeta

Ştiri

Christina Applegate, cunoscută publicului din serialul “Familia Bundy”, a luat decizia drastică de a-şi extirpa ovarele şi trompele, după ce s-a supus unei duble mastectomii în lupta sa împotriva cancerului, relatează online ziarul spaniol La Vanguadia.

“În urmă cu două săptămâni mi-au fost scoase ovarele şi trompele. Verişoara mea a murit de cancer ovarian în 2008 iar eu am vrut să previn acest lucru. A fost modul meu de a prelua controlul asupra acestei boli”, a declarat actriţa într-un interviu acordat emisiunii Today.

Potrivit Agerpres, îndrăgita actriţă a reamintit că a fost deja supusă unei duble mastectomii, când a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu nouă ani. Ea a reuşit să depăşească boala, însă pentru a preveni reapariţia cancerului a decis de asemenea să-şi extirpeze ovarele şi trompele lui Fallopio.

“Este modul meu de a preveni această boală. Ceea ce trebuie să fac acum este să mă feresc să dea peste mine o maşină”, a spus ea glumind pentru a minimaliza această decizie drastică.

Christina Applegate a dezvăluit în emisiunea Today care este purtătoare a genei BRCA1, care predispune la apariţia cancerului, iar una din preocupările sale majore este posibilitatea ca fiica sa în vârstă de 6 ani să moştenească această genă.

“Probabilităţile ca fiica mea să fie BRCA pozitivă este foarte mare. Voi face tot ceea ce este este posibil, dar ştiu ca la 20 de ani ea va trebui să se supună unor teste”, a spus actriţa vizibil îngrijorată.

“Sper ca până atunci să se facă progrese importante, pentru că mi se frânge inima când mă gândesc că acest scenariu poate deveni posibil în viaţa ei”, a încheiat Christina Applegate.

Articole similare

Video emoționant! O femelă elefant a uimit planeta după ce a săpat 11 ore în pământ
AnimalZoo
Video emoționant! O femelă elefant a u ...
Cristina Cioran, AGRESATĂ de un necunoscut! Află totul despre EXPERIENȚA DRAMATICĂ prin care a trecut: „Avea o față de șobolan, n-o să uit niciodată figura aia…”
EVZMonden
Cristina Cioran, AGRESATĂ de un necunos ...
ANTENA 1 ÎŞI ÎNVINGE MAREA RIVALĂ. Şoc în media! Va exista o MUTARE LA PRO TV? Breaking news.
EVZ
ANTENA 1 ÎŞI ÎNVINGE MAREA RIVALĂ. ...
A apărut legea care execută silit românii cu datorii la întreținere. Vezi unde ajung apartamentele luate
CAPITAL
A apărut legea care execută silit rom ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.