12 Feb, 2018

Cinci exerciții fizice care pot înlocui cu succes Viagra

Intimitate

Indiferent de vârstă, când stresul vieții tumultoase pune stăpânire și pe momentele intime, exercițiile fizice regulate dau grijile afară din dormitor.

  1. Cardio: exerciţiile cardio ca alergatul, mersul pe biciletă sau aerobicul stimulează beta-endorfinele şi creşte fluxul de sânge. În plus întăresc musculatura corpului, cresc rezistenţa organismului la efort şi cresc nivelul de energie. Rezultatul: libidoul tău va atinge cote maxime.
  2. Ridicarea greutăţilor: exercitiile de forţă sunt excelente şi pentru viaţa sexuală. Motivul este simplu: „Exercitiile cu greutăţi determină corpul să producă testosteron, care este precursorul primar al dorintei sexuale la bărbaţi”, spune Pete McCall, profesor de sport şi instrcutor sportiv. Acesta recomandă să foloseşti greutăţi suficient de mari încât să te simţi obosit după cea de-a 10-a repetare. Aceste exerciţii care cresc masa musculară conduc la un erecţii mai puternice şi mai durabile prin întărirea muşchilor de la umeri, piept şi abdomen. Un corp puternic creşte nivelul energetic de vreme ce aceiaşi muşchi sunt folosiţi şi în timpul actului sexual.
  3. Exercițiile Kegel. Aceste exerciții se adresează în special bărbaților care își controlează cu greu ejacularea. Mușchii pelvieni controlează cantitatea de lichid seminal, fermitatea penisului în timpul erecției și forța de ejaculare. Muşchii care trebuie exersaţi sunt cei implicaţi în procesul urinării. Pentru identificarea acestora, este suficientă încordarea muşchilor ca atunci când se încearcă stoparea urinării. Odată localizaţi, aceşti muşchi trebuie contractaţi timp de 3-5 secunde şi apoi relaxaţi, tot pentru acelaşi interval. Însă, rezultatele nu se obţin peste noapte, fiind necesare câte cinci minute de exerciţii, de două ori pe zi. Pentru a te bucura de efectele exerciţiilor Kegel, trebuie să le practici timp de trei săptămâni. Acest tip de gimnastică se poate efectua chiar şi când stai în picioare sau pe scaun.
  4. Mers susținut. Medicii de la Institutul de Cercatre din New England au demonstrat că mersul susținut scade riscul de impotență. Peste 600 de bărbați de vârsta a treia au fost incluși într-un program de exerciții fizice regulate. După opt ani, bărbații care au mers zilnic pe jos cel puțin trei kilometri erau departe de a avea disfuncții sexuale. Alt studii a arătat că bărbații care fac cel puțin o jumătate de oră de mișcare susținută zilnic au cu 50% mai puține riscuri de a suferi de disfuncție erectilă decât sedentarii.
  5. Yoga. Yoga nu doar crește flexibilitatea și rezistența fizică, ci și calmează și induce o stare intensă de relaxare, grație combinațiilor de poziții și tehnicilor specifice de respirație. Exercițiile yoga întind coloana și șoldurile, zone solicitate cu precădere în timpul actului sexual. În plus, creșterea flexibilității permite încercarea unor poziții sexuale „creative”.

Articole similare

IMPRESIONANT! Ce fac COPIII pentru pisicile din ADĂPOST?
AnimalZoo
IMPRESIONANT! Ce fac COPIII pentru pisic ...
“N-a mai ştiut nimeni asta…” Lidia Buble a dezvăluit care este marele său SECRET!  Are legătură cu Răzvan Simion.
EVZMonden
“N-a mai ştiut nimeni asta…” Lidi ...
IMAGINI NUD cu O FOSTĂ VEDETĂ de la PRO TV. „Nu mă pozez în fiecare săptămână…” Care vor fi reacţiile? FOTO.
EVZ
IMAGINI NUD cu O FOSTĂ VEDETĂ de la PR ...
Investitorii aduși de Cozmin Gușă pentru piața media vor să cumpere banca unui milionar de top 300 și au anunțat intrarea pe piața asigurărilor RCA
CAPITAL
Investitorii aduși de Cozmin Gușă pen ...
De ce nu e pregătită şcoala să formeze Generaţia Z?
InfoActual
De ce nu e pregătită şcoala să forme ...

Lasa un comentariu