13 mart., 2018

Cine este Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea: “Irina este o tânără care cred că…”

Stil de viaţă

Femeia care a atras cele mai multe priviri de la Congresul PSD, ocupanta unui fotoliu în primul rând, între două doamne cu greutate în partid, logodnica lui Liviu Dragnea are un CV destul de bogat la cei 25 de ani ai ei.

Tânăra care ar putea deveni doamna Dragnea anul acesta a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Crăciunul și Revelionul la soare, în Brazilia, avea să devină o tradiție pentru cuplul Irina Tănase – Liviu Dragnea, cei doi revenind aici în anii următori. Divorțul politicianului din 2015 le-a lăsat celor doi cale liberă pentru asumarea publică a relației.

Conform declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu are niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii. Tânăra are, fără îndoială inima liderului PSD și promisiunea că va fi luată de soție cândva, anul acesta.

Cât despre ocupația actuală a Irinei, primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că logodnica lui Dragnea a fost implicată în organizarea mai multor campanii umanitare. “Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare”, a declarat Gabriela Firea la congresul PSD.

Articole similare

IMPRESIONANT! Nume cu REZONANȚĂ ISTORICĂ. Uite cum a fost botezat un PUI de ZIMBRU
AnimalZoo
IMPRESIONANT! Nume cu REZONANȚĂ ISTORI ...
Decizie de ULTIM MOMENT luată de soția lui Michael Schumacher. Uite unde va fi dus LEGENDARUL PILOT
EVZMonden
Decizie de ULTIM MOMENT luată de soția ...
Rusia A DESCHIS FOCUL în Marea Neagră. ALERTĂ de gradul zero la MApN. Breaking news.
EVZ
Rusia A DESCHIS FOCUL în Marea Neagră. ...
Planul nebunesc al lui Liviu DRAGNEA: Scenariu tulburător
CAPITAL
Planul nebunesc al lui Liviu DRAGNEA: Sc ...

Comentarii

 • Un copil fara minte!
  Sa-ti sacrifici viata in compania bunicului, spalandu-i ciorapii, este o inconstienta crasa!

  Are si parinti inconstienti, probabil mai mici decat aceasta spurcaciune umana care duce Romania la pierzanie!

 • Corect

 • O față inteligenta NU se afișa in public, cu atît mai puțin când partenerul tau este un personaj ultra controversat pe plan national nu doar local.
  Pe deasupra nefiind nici vreo cutumã in acest sens, cat nu ești nici soția lui.
  Cât de tută să fii să te expui personal, cât si pe inconstientul tau prieten, care prin aceste ieșiri își grăbește debarcarea direct in prăpastie, nu doar pe centura politicii. Probabil insa ca cine se aseamănă se aduna! In inconștiență si lipsa de tact. Ca niste muieri normale la cap, conștiente ca n-au expertiza pe domeniu, nu se autopropuneau nici ca primar general, nici ca ministru, bașca premier.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.