11 Mai, 2017

Condimentul care face MINUNI pentru sănătatea INIMII

Medicină alternativă

Unui condiment îi sunt atribuite proprietaţi anti-inflamatorii despre care nu se ştia mare lucru până acum. Cu toate că nu este prea des folosit în bucătăria românească, noile descoperiri l-ar putea face cât se poate de popular în rândul celor cu afecţiuni ale inimii.

Cu toate că Curry este un condiment destul de cunoscut, nu este utilizat atât de des pe cât ar trebui. Cel puţin, dacă e să ne luăm după noile descoperiri ale beneficiilor  pe care le aduce consumul de curry, merită utilizat cât mai des. Cea mai nouă descoperire constă în faptul că acest condiment ar ajuta la prevenirea atacurilor de cord, în special la persoanele care au suferit intervenţii chirurgicale pentru punerea unui bypass, potrivit unui studiu citat de publicaţia britanică DailyMail. Curry este recunoscut pentru proprietăţile de bun antioxidant şi anti-inflamator.
Curry este recomandat în paralel cu medicamentația pentru inimă
Noile descoperiri sugerează faptul că acest condiment poate reduce semnificativ riscurile de a suferi un atac de cord, cu toate că rezultatele mai au nevoie de confirmări, conform declaraţiilor cercetătorului Wanwarang Wongcharoen de la Universitatea Chiang Mai din Thailanda, unde a fost efectuat studiul. Medicii recomandă pacienţilor care au suferit intervenţii chirurghicale pe cord să utilizeze în mâncare acest condiment, pe lângă medicamentaţia de rigoare. Se pare că efectele sunt cât se poate de bune.

Articole similare

Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMPANIE în preajma copiilor? Uite ce spune Andreea Bănică
AnimalZoo
Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMP ...
Roxana Vancea NU a rezistat în faţa lui Gabriel Cotabiţă. Şarmul ARTISTULUI şi-a spus cuvântul: “Gabi este foarte ascultător”
EVZMonden
Roxana Vancea NU a rezistat în faţa lu ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Lasa un comentariu