20 dec., 2017

Cum eliminăm ZAHĂRUL din dietă în 21 de zile

Dieta, Stil de viaţă

Experții confirmă că din ce în ce mai mulți oameni abuzează de zahăr zilnic, un dezastru, de fapt, pentru sănătatea și talia noastră. De aceea, gândiți-vă să îl eliminați brusc, iar organismul va fi recunoscător.

Studiile arată că excesul de zaharuri crește colesterolul și tensiunea arterială, dar și riscul de cancer, diabet și boli de inimă, și să nu mai amintim de excesul ponderal.

Problema cu dulciurile este că dau dependență. De aceea, tăierea lor de pe listă complet este un pas important în lupta cu ispita dulce.

Este o diferență mare între zahărul rafinat și fructoza naturală a fructelor sau lactoza din lactate. Zaharurile naturale sunt mai sănătoase, dar nici în cazul lor nu trebuie un consum exagerat.

Provocarea de trei săptămâni fără zahăr se referă la eliminarea zahărului rafinat.

Sfaturile experților de la health.com sunt:

Faceți curat în frigider și sertare, să nu mai aveți gustări dulci la îndemână. Renunțați la a cumpăra produse alimentare care conțin zahăr și păstrați la îndemână o recompensă naturală, care să vă satisfacă pofta de dulce, cum ar fi o banană. Beți doar apă, sucurile trebuie să fie istorie! Ceaiuri de fructe neîndulcite, chiar și compoturi, fructele sunt suficient de dulci. Puteți hidrata curmale în apă și folosi acea apă pe post de sirop, dacă nu mai puteți de poftă.

Mâncați grăsimi sănătoase, ele vă vor tăia pofta de dulce. Avocado și uleiul de măsline vă vor ține în frâu nevoia de dulce.

Greu este doar în prima săptămână, până se obișnuiește organismul. Apoi vă veți simți mult mai bine și mai în formă. E important să păstrați un orar al meselor, foamea mare vă poate determina ușor să cădeți în ispita unei gustări dulci, spune Maria Rodriguez, diabetolog la spitalul Mount Sinai.

Articole similare

Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de elefant PLÂNGE CU LACRIMI, dupa ce a fost respins, violent, de mama sa
AnimalZoo
Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de el ...
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt impreuna de 12 ani, putini stiu cum arata – FOTO
EVZMonden
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt ...
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor '60 - GALERIE.
EVZ
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, G ...
Declaraţie şocantă: Românii vor câştiga mai mult, dar o vor duce mai prost. Când va avea loc declinul
CAPITAL
Declaraţie şocantă: Românii vor câ ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.