4 Apr, 2016

Cum prevenim îmbătrâniera mâinilor. Sunt primele care ne dau de gol vârsta

Stil de viaţă

Îmbătrânirea face parte din viață, însă de ce să nu ne păstăm pentru mai mulți ani tinere și frumoase, cel puțin fizic. Dacă și geneticul tine cu noi, în cazul ăsta vorbim deja de fericirea absolută. Totuși, nu toate femeile au norocul să aibă pielea fără riduri, iar trecerea anilor să nu-și lase amprenta asupa lor. După 30 de ani corpul are nevoie de mai multă îngrijire, iar mâinile sunt primele care ne arată ce vârstă avem în buletin. Pentru a vă salva pielea natural, atunci ar trebui să țineți cont de acest sfaturi: cum prevenim îmbătrânirea mâinilor.

Mâinile sunt la fel de importante ca fața,gâtul sau restul corpului. Mai mult, mâinile sunt cele care îmbătânesc primele, motiv pentru care și de această parte a trupului nostru trebuie să avem grijă în egală măsură. Evident, îngrijirea corporală nu înseamnă nimic dacă nu renunțăm la anumiți factori nocivi care ne îmbătrânesc întregul corp, nu doar mâinile.

Printre cele mai recomandate metode pentru prevenirea mâinilor se numără următoarele:

Alimentația sănătoasă

Dacă vrei să ai o piele frumoasă atunci trebuie să ții cont și de ceea ce mănânci. Grăsimile, prăjelile, sucurile acidulate, zaharurile, mâncare procesată, toate acestea duc la un dezechilibru hormal și nu fac altceva decât să ne încarce corpul cu toxine. Renunță la acest timp de alimentație și consumați mai mult pește, carne slavă de vită sau curcan, alegeți o dietă bogată în fructe și legume, iar în câteva luni și viața voastră se va schimba. De asemenea, și pielea.

Continuarea pe elli.ro

Articole similare

Au furat CĂȚELUL unei fetițe de 4 ani. Uite ce au făcut cu el după ce au aflat al cui este
AnimalZoo
Au furat CĂȚELUL unei fetițe de 4 ani ...
Adela Popescu, despre PRIMA EXPERIENTA SEXUALA! O sa ramai MASCA cand o sa vezi CINE a initiat-o in TAINELE AMORULUI
EVZMonden
Adela Popescu, despre PRIMA EXPERIENTA S ...
Avertisment oficial. PENSIILE românilor vor fi grav afectate!
CAPITAL
Avertisment oficial. PENSIILE românilor ...
Dancila ii scrie public lui Toader sa lamureasca urgent "lista lui Gadea". A aparut si prima reactie de la Comisia Europeana
InfoActual
Dancila ii scrie public lui Toader sa la ...

Lasa un comentariu