10 iun., 2014

Cum sa va bucurati de soare fara teama de cancer!

Ştiri

SPECIAL Tema principala a revistei Doctorul zilei din luna iunie, disponibila incepand cu 17 iunie, este protectia solara si riscul de cancer pe care il aduc ultravioletele. Aflati de la experti de prestigiu din Romania, dar si internationali, cele mai noi recomandari in ceea ce priveste protectia solara: de ce a fost interzisa eticheta protectie 100% de pe creme, de la ce varsta ar trebui dus un copil la mare, cum va dati seama daca este sau nu cazul sa va expuneti la soare, cum se manifesta la nivelul pielii o leziune canceroasa.

ACTUALITATE O alta atentionare care vizeaza romanii in acest an o reprezinta bolile transmisibile. Trei afectiuni care se pot preveni au reaparut si exista risc de a declansa epidemii. Aflati despre ce este vorba in numarul din iunie al revistei Doctorul zilei, disponibil la chioscuri timp de o luna, incepand cu data de 17 iunie.

PSIHOLOGIE Exista sau nu o criza a varstelor la bărbaţi şi la femei la 20, 30 şi 40 de ani sau totul e un mit? Psihologii spun ca da si explica simptomele si tratamentul pentru toti cei interesati.

NATURISTE In paginile dedicate medicinei alternative, insomnia este subiectul principal abordat. Cand este de ajuns sa recurgem la plante, cand e cazul de mers la un medic psihiatru sau la psiholog, detalieaza medici experti in fitoterapie si psihiatrii.

NUTRITIE Cum fructele si legumele sunt vedetele verii, aflati cum faceti diferenta intre cele cu pesticide si cele fara, iar daca sunteti disperati de numarul mare de kilograme care se acumuleaza pe masura de trec anii, aflati de la medici masurile care trebuie luate pentru a le opri sa se acumuleze.

Articole similare

Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA unui ACT DE CRUZIME FAȚĂ DE UN ANIMAL
AnimalZoo
Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA u ...
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea
EVZMonden
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pen ...
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media.
EVZ
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o ...
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ:  S-a dovedit a fi o MARIONETĂ jalnică şi de o incompetenţă crasă
CAPITAL
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ: S ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.