3 Ian, 2018

Curăță plămânii de MUCUS și calmează TUSEA supărătoare. Acest remediu făcut în casă e perfect și pentru copii

Medicină alternativă

Nimeni nu este un mare fan al siropului de tuse, dar dacă nu ai alte variante, îl bei, ca să scapi de nesuferita și chinuitoarea tuse urâtă.

Tusea nu apare doar din cauza iritațiilor din gât și a alergenilor, ci și a acumulării de mucus în plămâni, care poate duce la bronșită, tuse cronică și alte complicații.

Cum ar fi să avem o alternativă naturală, economică și fără riscuri? Ei bine, există! E vorba de o pastă făcută din miere, ulei de cocos și făină. Este un remediu care trebuie aplicat pe piept seara și lăsat să acționeze toată noaptea, potrivit relieved.co.

Se numește ”Împachetarea cu miere”. Pentru a evita codeina și dextrometorfanul din siropurile de tuse, plus alți compuși care vin cu efecte secundare, ca amețeala, uscăciunea gurii etc.

În ceea ce privește remediul natural de pus pe piept, ingredientul minune nu e tocmai mierea, ci uleiul de cocos! Fiind bogat în acid lauric, poate disloca stratul de lipide, stratul gras pe care virusul îl folosește ca protecție.

Mierea este un ingredient cunoscut deja că luptă cu simptomele de gripă și răceală, cu afecțiunile gâtului având menirea de a-l calma.

Remediul acesta vizează direct mucusul din plămâni, atunci când se aplică local remediul și îi este permis să fie absorbit de piele.

Rețeta miraculoasă:

Vă trebuie miere organică crudă, ulei de cocos bio, făină, tifon, bandă adezivă. Încălziți uleiul de cocos și amestecați-l cu mierea și o lingură de făină. Aplicați pe piept compresa îmbibată de acest amestec și lipiți cu bandă adezivă.

Acest remediu se poate lăsa unui adult toată noaptea, dar unui copil doar maxim 3 ore. Rezultatele sunt imediate, dar e nevoie să mai repetați tratamentul local minim de două ori.

Dați o șansă acestui remediu. Este natural și fără riscuri.

Articole similare

Incredibila poveste care îți taie RĂSUFLAREA! „E ridicol şi scandalos” / VIDEO
AnimalZoo
Incredibila poveste care îți taie RĂS ...
Andreea Berecleanu, despre DIETA care o menține TÂNĂRĂ : „Mă îngrijesc așa cum fac toate femeile românce”
EVZMonden
Andreea Berecleanu, despre DIETA care o ...
Esca ARE PROBLEME CU LEGEA. Bomba anului în peisajul media. Lovitura vine de la O FEMEIE. Breaking news.
EVZ
Esca ARE PROBLEME CU LEGEA. Bomba anului ...
ALERTĂ: Un suc românesc toxic a fost retras de pe rafturile unui celebru supermarket
CAPITAL
ALERTĂ: Un suc românesc toxic a fost r ...
Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila: Nu face fata functiei de premier
InfoActual
Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancil ...

Comentarii

  • Bună ziua,
    Când recomandați o rețetă, vă rog să specificați și cantitățile necesare în vederea unui rezultat optim.
    Sunt de acord cu ce spuneți, doar că într-o rețetă, dozajul e totul. ATENȚIE! Mierea este toată organică. De preferat mierea de tei este recomandata în acest preparat, sau cea de salcâm.
    In rest, numai mulțumiri pentru articolele site-ului dumneavoastră.
    Sănătate și pace tuturor!