21 Dec, 2017

Dacă doriți să faceți o schimbare de ALIMENTAȚIE în 2018, faceți-o pe aceasta

Dieta, Stil de viaţă

Această rezoluție de an nou vă poate fi foarte benefică.

Este foarte greu să te ții în anul care începe de schimbări drastice și uluitoare. Mai bine stabilești un singur lucru pe care să îl urmezi cu conștiinciozitate. Cum ar fi, în fiecare zi să mănânci 5 porții de legume. Aceasta este cel mai ușor de respectat și îți va da garantat o stare de bine.

Legumele au puține calorii și multe fibre. Dacă înlocuiți alte alimente cu legume, veți avea un aport caloric scăzut și o siluetă din ce în ce mai fermă.

Chiar dacă nu faceți schimbări majore de dietă, faptul că mâncați multe legume vă va ajuta să aveți o talie mai subțire și un IMC mai mic.

Aportul mare de fibre din legume va aduce multe beneficii. Un studiu german arată că fiecare gram de fibre pe care îl consumăm anulează 7 calorii!

Așadar, o dietă bogată în fibre va regla nivelul insulinei, va ține foamea în frâu și nivelul de energie constant.

Având un mediu intestinal sănătos, veți fi mai protejați în fața bolilor. Va crește imunitatea și veți avea o stare de spirit bună.

Oamenii de știință de la Universitatea din Nottingham, din Marea Britanie, au descoperit că cine consumă multe legume are și o piele frumoasă, luminoasă și sănătoasă.

Iar un alt studiu, realizat de Universitatea St. Andrews, a concluzionat că persoanele care au în meniul zilnic minimum trei porții de legume sunt mai atrăgători și cu mai mult succes la sexul opus decât cei care nu consumă legume.

Articole similare

Acest cățel striga după ajutor. Finalul poveştii sale te va lăsa FĂRĂ CUVINTE!
AnimalZoo
Acest cățel striga după ajutor. Final ...
Showbiz-ul românesc, ZGUDUIT de cel mai recent SCANDAL! Ce a ajuns Alexandra Stan să facă din cauza BANILOR
EVZMonden
Showbiz-ul românesc, ZGUDUIT de cel mai ...
ROMÂNIA, VIZATĂ de PLANURILE MILITARE ale Rusiei. Bloomberg face anunțul SUMBRU despre VIITORUL țării. Ce IMPLICARE are PUTIN .
EVZ
ROMÂNIA, VIZATĂ de PLANURILE MILITARE ...
BREAKING NEWS: LOVITURĂ pentru BĂNCILE din România!
CAPITAL
BREAKING NEWS: LOVITURĂ pentru BĂNCILE ...
Un deputat isi justifica salariul de 9000 de lei pe luna: Un demnitar prost platit este vulnerabil la prostie si la coruptie
InfoActual
Un deputat isi justifica salariul de 900 ...

Lasa un comentariu