18 sept., 2017

Dependența de SEX. Boală sau moft?

Stil de viaţă, Ştiri

Intimitatea este un aspect important în viața omului. Ea generează plăcere, ne ajută să ne conectăm cu partenerul și ne relaxează, creând o stare de bine. Potrivit societății vechi, singurul scop al relațiilor intime este reproducerea. Dar cum lumea se schimbă, rasa umană evoluează, iar relațiile sexuale nu mai înseamnă de mult doar reproducere.

Sexul creează o punte mentală și emoțională cu partenerul, dar ce se întâmplă când devine deviant?

Se poate manifesta în mai multe feluri. Pentru unii, pornește de la o relație nesănătoasă, până la pornografie, iar practicanții își înșală partenerul. Pentru a preveni această situație, e bine să știm dacă partnerul nostru e dependent de sex sau nu.

Semnele încep atunci când minte și în legătură cu lucrurile mărunte. Persoana în cauză devine un mincinos expert, pentru a putea să își ducă viața sa dublă.

În cazul în care descoperi minciunile, nu le vei înțelege, deoarece va folosi mici alte minciuni pentru a ascunde secrete și mai mari.

Așa cum un dependent de droguri nu poate rezista substanțelor, așa îi este imposibil unui dependent de sex să refuze o partidă, atunci când se ivește ocazia.

Pentru dependenții de sex, infidelitatea este o stare, monogamia un basm. De asemenea, au un tipar după care acționează și care poate fi identificat, relatează providr.com.

Cei mai mulți dependenți de sex se tem de singurătate, de aceea nu pot sta o clipă singuri.

Greu să întâlnești un dependent de sex care nu se află într-o relație, întrucât această ipoteză le provoacă traume venite din singurătate și nesiguranță.

Articole similare

Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de elefant PLÂNGE CU LACRIMI, dupa ce a fost respins, violent, de mama sa
AnimalZoo
Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de el ...
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt impreuna de 12 ani, putini stiu cum arata – FOTO
EVZMonden
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt ...
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor '60 - GALERIE.
EVZ
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, G ...
Declaraţie şocantă: Românii vor câştiga mai mult, dar o vor duce mai prost. Când va avea loc declinul
CAPITAL
Declaraţie şocantă: Românii vor câ ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.