6 Sep, 2017

DESCOPERIRE ULUITOARE. Cum se distrug celulele canceroase cu ajutorul NANOTEHNOLOGIEI

Anunturi, Stil de viaţă, Ştiri

Au apărut dispozitivele  microscopice care ucid celulele canceroase în câteva secunde. Nano aparatura revoluționează lumea, ele au reușit să pătrundă la membrana externă a unei celule canceroase la prostată, în mai puțin de trei minute și au distrus-o instant.

Cum este posibil? Nano dispozitivul este microscopic, este mai mic de 12 miliarde de ori decât un centimetru, așa că 50.000 pot intra în diametrul unui singur fir de păr uman.

Cu ajutorul luminii ultraviolete, ele se pot roti de 2, 3 milioane de ori pe secundă, apoi pot fora în celula canceroasă, pentru a insera leacul în interiorul acesteia sau pentru a o distruge.

Doctorul Robert Pal, cercetător la Universitatea Durham a declarat pentru site-ul playgroundmag.net:

”Următorul pas este să folosim nanotehnologia pentru a distruge celulele canceroase din tumorile sânului și din melanoame, inclusiv pe acelea care sunt rezistente la chimioterapie.”

Aceste molecule mici vor revoluționa lumea medicală, în lupta cu cancerul.

Articole similare

Labradorul care a mers 50 de kilometri până la stăpânul care o ABANDONASE, dar nu a vrut să-l vadă. Uite ce s-a întâmplat cu el
AnimalZoo
Labradorul care a mers 50 de kilometri p ...
Momente CRITICE pentru SOTIA unui PREMIER. A fost executata SILIT: „Sper sa nu intre in DEPRESIE…”
EVZMonden
Momente CRITICE pentru SOTIA unui PREMIE ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Comentarii

  • Asta da,ar fi minunat,dar pe cand si la noi in tara?Bineinteles ca multi dintre noi ,care suferim de aceasta boala,nu vom mai fi atunci cand va intra tratamentul si in Romania.Asta e trist,ca pana una alta ne chinuim cu chimio care nu prea este eficienta,nicidecum nu ajungi la un rezultat care sa te bucure,stim ce ne asteapta la capatul luptei impotriva acestei boli nemiloase!