8 Noi, 2017

Efectele miraculoase și nebănuite ale BUSUIOCULUI. Planta-leac pentru o sumedenie de AFECȚIUNI

Medicină alternativă

Busuiocul  nu este doar un condiment, ci și un veritabil leac pentru o gamă largă de afecțiuni.

Poate nu întâmplător este supranumit ”Regele condimentelor”. Busuiocul conține vitamine și minerale de care organismul uman are mare nevoie.

Această deosebită plantă aromatică tratează cu succes afecțiunile stomacului și ajută la eliminarea gazelor din tubul digestiv.

Ceaiul de busuioc este foarte recomandat în viroze respiratorii, întrucât are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antivirale.

Infuzia preparată din frunze proaspete de busuioc ajută la tratarea infecţiilor urinare, durerilor de cap sau a gripei. Planta face minuni şi când vine vorba despre crampele abdominale.

Busuiocul ajută la menţinerea sub control a tensiunii arteriale și, de asemenea, ajută foarte mult în cazurile de colesterol mărit.

Nutrienţii conţinuţi de busuioc ajută la reglarea funcţiilor endocrine, tonifică organismul şi echilibrează starea psihică şi emoţională. Tot el este responsabil pentru întărirea sistemului imunitar.

În plus, vă puteți prepara acasă o mască în care să faceți o pastă de busuioc, cu zeamă de lămâie și să o aplicați pe față timp de 5 minute. Va fi un adevărat remediu pentru acnee și puncte negre.

Pentru problemele gingivale, spălați-vă pe dinți cu un amestec de praf de busuioc și ulei de susan.

Așadar, o plantă minune, care vă va ameliora problemele digestive, de colesterol mărit, de tensiune arterială, acnee, gingivită și multe altele.

Ca să nu mai vorbim de gustul minunat al preparatelor condimentate cu busuioc. Încă un exemplu că natura face minuni. Veți savura cea mai bună salată de roșii, dacă îi veți adăuga și puțin busuioc.

Articole similare

Te-ai gândit vreodată cât de inteligentă poate fi o vacă? A UIMIT LUMEA cu istețimea ei: A refuzat să se transforme într-un Biftec Tartar
AnimalZoo
Te-ai gândit vreodată cât de intelige ...
Ce se întâmplă? Accidentați pe banda rulantă la “Exatlon”
EVZMonden
Ce se întâmplă? Accidentați pe banda ...
BOMBĂ. STATUL ROMÂN a CONSTATAT că a FURAT terenurile ROMÂNILOR din Lacul VĂCĂREȘTI.
EVZ
BOMBĂ. STATUL ROMÂN a CONSTATAT că a ...
BREAKING NEWS: Anunț de la OLGUȚA VASILESCU
CAPITAL
BREAKING NEWS: Anunț de la OLGUȚA VASI ...
Caz revoltător la Iaşi. Bărbat cu deficienţe mintale, fără picioare, ţinut de familie într-un coteţ
InfoActual
Caz revoltător la Iaşi. Bărbat cu def ...

Lasa un comentariu