13 Ian, 2018

Ei sunt oamenii care au găsit ELIXIRUL TINEREȚII. Care este SECRETUL lor

Stil de viaţă

S-au îndepărtat de societatea modernă și par blocați în secolul trecut. Trăiesc ghidați doar de propriile lor reguli, iar acum știința a confirmat: sunt cei mai longevivi oameni.

Este vorba de populația Amish. Una dintre aceste comunități din Indiana, SUA, deține o mutație genetică foarte rară, fapt ce le extinde durata de viață cu 10 ani!

Principiile Amish sunt, de fapt, viața simplă și naturală. Refuză cu obstinație confortul tehnologiei moderne. Își fac propriile legi stricte și le urmează dumnezeiește.

Legile și principiile diferă de la o comunitate la alta, însă baza este aceeași.

De exemplu, ei nu au voie să folosească nasturi. Nasturii sunt interziși. Preferă să găsească soluții și să muncească pentru orice mic confort.

Ei vorbesc un dialect german, învață de mici treburile gospodărești și tot de mici deprind și iscusința în agricultură, care este, de fapt, fundația economiei lor.

Pe perioada adolescenței, sunt botezați și primesc permisiunea de a vedea lumea. Dacă își doresc, pot părăsi comunitatea.

Articole similare

Cine a furat prăjitura din bucătărie? Vezi REACȚIA AMUZANTĂ a celor doi căței atunci când stăpțna îi interoghează I VIDEO
AnimalZoo
Cine a furat prăjitura din bucătărie? ...
Sigur iti aduci aminte de Thalia, REGINA TELENOVELELOR! Actrita din “Sarmana Maria” este de NERECUNOSCUT. Uite CUM arata ACUM! / FOTO
EVZMonden
Sigur iti aduci aminte de Thalia, REGINA ...
Cel mai bun karateka din lume e un român! I-a bătut pe japonezi la ei acasă.
EVZ
Cel mai bun karateka din lume e un româ ...
Previziune apocaliptică: ”Începe CRIZA ECONOMICĂ reală”
CAPITAL
Previziune apocaliptică: ”Începe CRI ...
Facebook modifică procesul de publicare al reclamelor electorale (Social media)
InfoActual
Facebook modifică procesul de publicare ...

Lasa un comentariu