9 Ian, 2018

Greșeli feng shui MAJORE, care te pot lăsa fără partener

Stil de viaţă

Zona dormitorului, ca și cea a băii, sunt spații extrem de importante în feng shui. Este vital să nu amplifici anumite energii, care nu sunt benefice cuplului, relațiilor în doi.

Nu puneți în dormitor poze sau tablouri cu flori, întrucât ele simbolizează prezența unei alte femei în viața soțului sau a partenerului dumneavoastră. Nici tablouri sau fotografii cu femei nud.

De asemenea, este indicat să nu existe oglinzi în care să se reflecte patul, întrucât au efectul invitației unei a treia persoane în viața dumneavoastră de cuplu.

Puteți avea oglindă în dormitor, numai dacă nu reflectă zona patului. Și e bine de știut că și ecranul TV intră la zona de ”oglinzi.”

E bine ca dormitorul să se afle sub auspicii bune. Nu este indicat să țineți în dormitor statuete sau simboluri de bogăție, zona de somn nu trebuie încărcată cu energia prosperității.

Plantele și tablourile cu peisaje nu au nici ele ce căuta în dormitor, vă vor seca de energie și pot aduce boală.

Alegeți culori pastelate pentru dormitor, evitați culorile tari și păstrați dormitorul ca pe o zonă relaxantă, neîncărcată, lejeră, prin care aerul și energia bună să circule.

Articole similare

Ești pregătit pentru o NOUĂ „AVENTURĂ”? GALERIE FOTO AMUZANTĂ
AnimalZoo
Ești pregătit pentru o NOUĂ „AVENTU ...
EXPLOZIV! Anamaria Prodan: “Cât m-a f…t pe mine ăsta, nu m-a f…t nimeni în viaţa mea”
EVZMonden
EXPLOZIV! Anamaria Prodan: “Cât m-a f ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Lasa un comentariu