25 sept., 2014

iGrow, noul dispozitiv care te scapă de calviţie

Ştiri

Conform American Academy of Dermathology, 50 de milioane de oameni sunt afectaţi de căderea părului. Părul rar poate fi revitalizat cu tratamente sau implantul cu păr. Sau, poţi avea un păr strălucitor şi des cu noul dispozitiv denumit iGrow, anunţă Medical Daily.

Costă aproape 700 de dolari şi este un dispozitiv bazat pe terapia cu lumină pulsată, care stimulează creşterea părului la bărbaţi, iar cei de la Food and Drug Administration au dat oficial undă verde pentru ca produsul să poată fi comercializat.

Tehnica folosită combină laserul cu diode emiţătoare de lumină, care stimulează şi revitalizează activitatea celulară de la nivelul foliculului de păr, spune siteul oficial iGrow. “S-a dovedit că în 4 până la 6 luni, procesul de cădere a părului poate fi inversat, pentru un păr des şi strălucitor.”

Cu toate acestea, stagiul de cădere a părului unui bărbat trebuie să fioe de categoria a II-a sau a V-a pe scara căderii părului, pentru ca dispozitivul să funcţioneze.

norwoodscale

În plus, dispozitivul se poate regla pentru orice formă a capului şi este mult mai ieftină comparativ cu un transplant. De asemenea, are şi o platform care te poate conecta la tv, poţi asculta muzică, se poate conecta la playstation şi xbox .

Bărbaţii care nu văd rezultate după 6 luni primesc garantat banii înapoi.

Ana Maria Niţu

Articole similare

FOTOGRAFIILE cu Rexie au făcut OCOLUL LUMII! Uite ce ascunde acest ZÂMBET
AnimalZoo
FOTOGRAFIILE cu Rexie au făcut OCOLUL L ...
A fost un SECRET bine tinut, dar ACUM a iesit la iveala! Un CELEBRU ARTIST a rupt tacerea: “Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu…”
EVZMonden
A fost un SECRET bine tinut, dar ACUM a ...
OZN ÎN MOSCOVA, proiectul care A CAPTAT ATENŢIA PLANETEI. Rusia a creat una dintre posibilele MINUNI ALE LUMII. Galerie foto.
EVZ
OZN ÎN MOSCOVA, proiectul care A CAPTAT ...
Viorica Dăncilă, la un pas de demitere! Cine se pregătește să-i ia locul - Dragnea ar fi de acord (SURSE)
CAPITAL
Viorica Dăncilă, la un pas de demitere ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.