31 mai, 2018

În numele studentilor cu dizabilitati locomotorii din Romania. Cum pot fi sustinuti

Ştiri

Cat de bine stai cu conditia fizică?

Din dorinta de a aduce impreuna studentii romani de pretutindeni pentru sustinerea unor cauze umanitare, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a decis sa organizeze un eveniment caritabil, Olimpiada LSRS – o competitie sportiva ce se va desfasura pe parcursul a trei zile, cu obiectivul de a strange fonduri pentru sustinerea studentilor cu dizabilitati locomotorii din Romania.

Olimpiada LSRS se va desfasura in perioada 31 August – 2 Septembrie 2018 in Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei Bucuresti. Proiectul cuprinde doua zile de competitii si o zi dedicata festivitatilor de premiere. Participantii vor avea ocazia sa ia parte la una sau mai multe competitii sportive desfasurate in cadrul uneia dintre urmatoarele categorii: fotbal, baschet, volei, badminton, atletism, tenis de masa si tenis de camp. La finalul evenimentului, castigatorii vor fi premiati, iar donatiile vor fi folosite in scop caritabil.

Proiectul social

Pentru ca ne dorim sa venim in ajutorul colegilor nostri aflati in imposibilitatea de a se deplasa fara ajutorul scaunului rulant, Liga Studentilor Romani din Strainatate a hotarat ca sumele donate pe toata perioada desfasurarii evenimentului sa fie utilizate pentru a oferi burse pentru studentii utilizatori de scaune rulante care au nevoie de echipamente asistive. Mai precis, vom evalua nevoile studentilor si vom identifica echipamentele asistive care le-ar putea imbunatati functionarea. De asemenea, prin intermediul proiectului ne angajam sa promovam si sa sustinem la nivel national necesitatea asigurarii accesului persoanelor cu dizabilitati locomotorii in toate institutiile publice din tara.

Inscrieri

Pentru a se inscrie in cadrul Olimpiadei LSRS, cei interesati vor avea oportunitatea de a sustine cauza proiectului nostru prin donarea unei sume de bani. De asemenea, pentru a facilita o cat mai buna desfasurare a evenimentului, voluntarii, cat si participantii la Olimpiada LSRS, vor primi sprijin din partea cadrelor medicale si/sau didactice ce vor face parte din echipa de organizare a evenimentului. Mentionam ca participantii din afara Municipiului Bucuresti vor beneficia de cazare si masa gratuita, in limita celor 70 de locuri disponibile in cadrul CCSS Tei Bucuresti. Mai mult, concerte, momente artistice cu majorete si demonstratii de rugbi sunt anuntate ca parte a evenimentului desfasurat intre 31 August – 2 Septembrie 2018.

Inscrierile se pot face completand urmatorul formular: bit.ly/OlimpiadaLSRS  Va asteptam!

Articole similare

Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de elefant PLÂNGE CU LACRIMI, dupa ce a fost respins, violent, de mama sa
AnimalZoo
Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de el ...
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt impreuna de 12 ani, putini stiu cum arata – FOTO
EVZMonden
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt ...
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor '60 - GALERIE.
EVZ
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, G ...
Declaraţie şocantă: Românii vor câştiga mai mult, dar o vor duce mai prost. Când va avea loc declinul
CAPITAL
Declaraţie şocantă: Românii vor câ ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.