4 Dec, 2015

Îți rozi unghiile? Iată ce spune asta despre personalitatea ta

Sănătate de la A la Z, Stil de viaţă, Ştiri

Rosul unghiilor este considerat un gest neadecvat și urât, gest pentru care mamele noastre ne-au certat mereu și specialistele de la salon s-au chinuit să îl corecteze mereu, însă acest lucru poate spune un anumit lucru despre personalitata ta.

Cercetătorii de la Universitatea din Montreal au demarat un experiment prin care au vrut să vadă dacă rosul unghiilor este o acțiune pe care o fac oamenii când sunt stresați sau este pur și simplu un obicei. Ei au observat că cei care practică acest obicei fac asta chiar și în situații normale, iar ei au ajuns la concluzia că acești oameni sunt perfecționiști și că se descurcă mult mai bine în situații stresante.

Dacă, în schimb, acest lucru intervine în rutina zilnică și te ține din a face anumite lucruri, înseamnă că este vorba despre o problemă psihologică și trebuie tratată. În afară de faptul că strică manichiura, rosul unghiilor nu are ce rău să facă.

Articole similare

Greu de crezut, dar ADEVĂRAT! Scene ȘOCANTE dintr-un adăpost din România. Reacția unei cățelușe la contactul cu oamenii
AnimalZoo
Greu de crezut, dar ADEVĂRAT! Scene ȘO ...
LOVITURĂ DURĂ pentru o vedetă din ‘Las Fierbinţi’! Actorul a ajuns în faţa JUDECĂTORILOR. Este vorba de o gramadă de BANI!
EVZMonden
LOVITURĂ DURĂ pentru o vedetă din ‘ ...
BĂSESCU SPARGE GHEAȚA în dosarul „GALA BUTE”. Ce ȘEF al SRI a este implicat în dosarul lui UDREA.
EVZ
BĂSESCU SPARGE GHEAȚA în dosarul „G ...
SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TREI ANI. Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!
CAPITAL
SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TREI ANI. Nici nu şt ...

Lasa un comentariu