4 Feb, 2018

Lady Gaga este măcinată de boală: ”Sunt DEVASTATĂ, nu am cuvinte să descriu. Iertați-mă!”

Ştiri

Anul trecut, excentrica Lady Gaga anunțase că are probleme mari de sănătate și că se va retrage o perioadă din muzică, la finalul turneului.

Artista este măcinată de o boală cumplită, fibromialgie, o stare de durere continuă, care te face să nu mai poți bucura de viață.

Deși cântăreața promisese să își ducă turneul la bun sfârșit, iată că nu se poate. Diva a anulat ultimele 10 date de concert în Europa din “Joanne World Tour” din cauza “durerii severe”, a anunţat starul pop pe Twitter, cerându-le fanilor iertare.

”Sunt devastată, nu am cuvinte să descriu. Dar dacă nu fac asta, simt că nu aș respecta mesajul pe care muzica mea îl transmite, nu m-aș identifica. Echipa mea medicală îmi susține ideea de a mă trata acasă. Anulăm ultimele 10 concerte, iubesc turneul Joanne, vă iubesc pe voi, dar nu mai pot controla ceea ce simt. Vă promit că voi reveni, Londra, Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris și Berlin, dar acum trebuie să acord prioritate stării mele de sănătate. Vă iubesc pentru totdeauna, Lady Gaga”, a scris diva pe Twitter.

Articole similare

Când încă animalul tău de companie se crede un CĂȚELUȘ. Uite ce face
AnimalZoo
Când încă animalul tău de companie s ...
Oana Zavoranu, ATAC DUR la adresa unei vedete celebre din Romania: ” Toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani…”
EVZMonden
Oana Zavoranu, ATAC DUR la adresa unei v ...
Exatlon. A apărut un DETALIU-BOMBĂ despre CÂŞTIGĂTOR. Nu mai este nici un dubiu, DOVEZI CLARE.
EVZ
Exatlon. A apărut un DETALIU-BOMBĂ des ...
Liderul pieţei în tehnologia diesel: Dieselul va avea viaţă lungă
CAPITAL
Liderul pieţei în tehnologia diesel: D ...
Zeci de mii de persoane au participat la cea de a 14-a ediţie a Nopţii Muzeelor
InfoActual
Zeci de mii de persoane au participat la ...

Lasa un comentariu