4 Feb, 2018

Lady Gaga este măcinată de boală: ”Sunt DEVASTATĂ, nu am cuvinte să descriu. Iertați-mă!”

Ştiri

Anul trecut, excentrica Lady Gaga anunțase că are probleme mari de sănătate și că se va retrage o perioadă din muzică, la finalul turneului.

Artista este măcinată de o boală cumplită, fibromialgie, o stare de durere continuă, care te face să nu mai poți bucura de viață.

Deși cântăreața promisese să își ducă turneul la bun sfârșit, iată că nu se poate. Diva a anulat ultimele 10 date de concert în Europa din “Joanne World Tour” din cauza “durerii severe”, a anunţat starul pop pe Twitter, cerându-le fanilor iertare.

”Sunt devastată, nu am cuvinte să descriu. Dar dacă nu fac asta, simt că nu aș respecta mesajul pe care muzica mea îl transmite, nu m-aș identifica. Echipa mea medicală îmi susține ideea de a mă trata acasă. Anulăm ultimele 10 concerte, iubesc turneul Joanne, vă iubesc pe voi, dar nu mai pot controla ceea ce simt. Vă promit că voi reveni, Londra, Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris și Berlin, dar acum trebuie să acord prioritate stării mele de sănătate. Vă iubesc pentru totdeauna, Lady Gaga”, a scris diva pe Twitter.

Articole similare

Acest cățel striga după ajutor. Finalul poveştii sale te va lăsa FĂRĂ CUVINTE!
AnimalZoo
Acest cățel striga după ajutor. Final ...
Showbiz-ul românesc, ZGUDUIT de cel mai recent SCANDAL! Ce a ajuns Alexandra Stan să facă din cauza BANILOR
EVZMonden
Showbiz-ul românesc, ZGUDUIT de cel mai ...
ROMÂNIA, VIZATĂ de PLANURILE MILITARE ale Rusiei. Bloomberg face anunțul SUMBRU despre VIITORUL țării. Ce IMPLICARE are PUTIN .
EVZ
ROMÂNIA, VIZATĂ de PLANURILE MILITARE ...
BREAKING NEWS: LOVITURĂ pentru BĂNCILE din România!
CAPITAL
BREAKING NEWS: LOVITURĂ pentru BĂNCILE ...
Un deputat isi justifica salariul de 9000 de lei pe luna: Un demnitar prost platit este vulnerabil la prostie si la coruptie
InfoActual
Un deputat isi justifica salariul de 900 ...

Lasa un comentariu