18 Dec, 2017

Lichidul seminal, cel mai bun antidepresiv natural. Ce proprietăți ULUITOARE are acesta

Intimitate

Știm deja că relațiile intime vin la pachet cu o multitudine de beneficii, în special cu o stare de bine, de încărcare pozitivă. Un studiu recent afirmă că e vorba de mult mai mult decât s-a știut până acum.

Universitatea de Stat din New York a realizat un studiu, în care au cercetat viața sexuală a 300 de femei, în raport cu sănătatea lor mentală.

E puțin să spunem că acest studiu este diferit, fiindcă s-au analizat aspecte foarte intime. Au descoperit că lichidul seminal are anumiți compuși chimici, care îmbunătățesc starea de spirit, induc somnul, liniștesc, cresc sentimentul de afecțiune și conțin cel puțin trei antidepresive!

Cercetătorii au observat că femeile care fac sex regulat fără a utiliza protecție sunt mai puțin deprimate și gândesc mai rapid. Întrucât sperma conține serotonină, tirotropină, hormonul de stimulare tiroidiană și melatonină înțelegem cum de este atât de benefic lichidul seminal.

Puțini oameni știu cât de mult poate sperma schimba starea de spirit.

Rezultatele acestui studiu au fost publicate deja în Arhivele comportamentelor sexuale. Femeia are capacitatea de a absorbi rapid lichidul seminal, iar beneficiile rapide se văd chiar și în fluxul sangvin.

Oricât de multe beneficii are sperma, femeile care nu au un partener stabil și fidel sub nicio formă nu este recomandat să renunțe la mijloacele de protecție, atât împotriva bolilor cu transmitere sexuală, cât și pentru evitarea unei sarcini nedorite.

Articole similare

IMPRESIONANT! A scăpat de GRATII după 20 de ani de CAPTIVITATE. Imagini emoționante
AnimalZoo
IMPRESIONANT! A scăpat de GRATII după ...
IMAGINI INCENDIARE cu Ducesa de Cambridge și băiatul nou-născut / FOTO în articol
EVZMonden
IMAGINI INCENDIARE cu Ducesa de Cambridg ...
REVENIRE SPECTACULOASĂ la TV al unei VEDETE. Toate detaliile au fost puse la punct.
EVZ
REVENIRE SPECTACULOASĂ la TV al unei VE ...
OLGUȚA Vasilescu, SECRET ca să faci BANI!
CAPITAL
OLGUȚA Vasilescu, SECRET ca să faci BA ...
Festivalul Filmului European ia pulsul Europei
InfoActual
Festivalul Filmului European ia pulsul E ...

Lasa un comentariu