10 oct., 2017

Lidia Fecioru recomandă rețeta românească pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului

Medicină alternativă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului, probleme pentru marea majoritate a românilor.

Lidia Fecioru a dezvăluit că metoda prezentată are grijă de colesterol şi creşte imunitatea, susține RomâniaTV.

Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.

Articole similare

Povestea lui Tony te va IMPRESIONA până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea lui, pentru stăpânul său, a uimit toată lumea!
AnimalZoo
Povestea lui Tony te va IMPRESIONA pân ...
Connect-R, ANUNT-SOC! Artistul a cedat si a spus ADEVARUL:  “Recunosc. Toti ma intreaba …”
EVZMonden
Connect-R, ANUNT-SOC! Artistul a cedat s ...
Cine sunt CEI DOI OFIŢERI ACOPERIŢI DIN PSD? Vanghelie a avansat două variante. BREAKING NEWS.
EVZ
Cine sunt CEI DOI OFIŢERI ACOPERIŢI DI ...
Cel mai mare jaf din avuţia României. Am fi putut construi toate autostrăzile planificate de două ori
CAPITAL
Cel mai mare jaf din avuţia României. ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.