10 Oct, 2017

Lidia Fecioru recomandă rețeta românească pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului

Medicină alternativă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului, probleme pentru marea majoritate a românilor.

Lidia Fecioru a dezvăluit că metoda prezentată are grijă de colesterol şi creşte imunitatea, susține RomâniaTV.

Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.

Articole similare

Labradorul care a mers 50 de kilometri până la stăpânul care o ABANDONASE, dar nu a vrut să-l vadă. Uite ce s-a întâmplat cu el
AnimalZoo
Labradorul care a mers 50 de kilometri p ...
Momente CRITICE pentru SOTIA unui PREMIER. A fost executata SILIT: „Sper sa nu intre in DEPRESIE…”
EVZMonden
Momente CRITICE pentru SOTIA unui PREMIE ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Lasa un comentariu