10 Oct, 2017

Lidia Fecioru recomandă rețeta românească pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului

Medicină alternativă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului, probleme pentru marea majoritate a românilor.

Lidia Fecioru a dezvăluit că metoda prezentată are grijă de colesterol şi creşte imunitatea, susține RomâniaTV.

Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.

Articole similare

Întrebarea care-i MACINĂ pe toți: De ce trag CÂINII în lesa?! Află ACUM
AnimalZoo
Întrebarea care-i MACINĂ pe toți: De ...
INCREDIBIL! BĂUTURA-MINUNE care este NELIPSITĂ din viaţa REGINEI ELISABETA.
EVZMonden
INCREDIBIL! BĂUTURA-MINUNE care este NE ...
Ai termopane în casă? Autoritățile ȚI-AU PREGĂTIT LOVITURA de grație. Alți bani, altă distracție
EVZ
Ai termopane în casă? Autoritățile ...
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, neconstituţională
CAPITAL
CCR: Privatizarea 'Roman' SA Braşov, ne ...

Lasa un comentariu