17 oct., 2017

LiveDoc cu dr. Ionela Manole. Cum ne pregătim pielea înainte de sezonul rece

Ştiri

Miercuri, pe 18 octombrie, începând cu orele 12.00, la interviu LiveDoc, de pe pagina de Facebook Doctorul Zilei, doamna doctor Ionela Manole, specialist dermatolog la clinica Medicover, ne va spune cum trebuie să ne îngrijim corect pielea și cum să o pregătim pentru sezonul rece. 

Dr. Ionela Manole, dermatolog

Dr. Ionela Manole, dermatolog la Medicover

Scăderea temperaturilor, din perioada care urmează, poate afecta sănătate pielii, de aceea este necesar ca înainte de venirea frigului, să acordăm mare atenţie îngrijirii tenului, cu ajutorul unor creme adecvate şi unor tratamente menite să regenereze pielea afectată de expunerea la soare din timpul verii.
În sezonul rece este necesar să aplicăm creme bogate în lipide, grăsimi şi nutrienţi, cu vitaminele A, C si E, însă tot timpul adecvate tipului nostru de ten.

De aceea, este important sa apelam la un medic dermatolog pentru a afla cu exactitate ce tip de ten avem şi ce tip de produse cosmetice este bine să folosim, pentru a evita, spre exemplu, iritaţiile, alergiile şi erupţiile acneice, dar şi agravarea rozaceei sau a dermatitei seboreice.
Medicul dermatolog Ionela Manole ne va explica, pe larg, ce se întâmplă cu pielea noastră odată cu scăderea temperaturilor, ce probleme dermatologice pot apărea în sezonul rece și ce măsuri să luăm pentru a le evita. De asemenea, vom afla și care sunt cele mai bune soluții împotriva ridurilor și de la ce vârstă ar trebui să începem să prevenim îmbătrânirea pielii.

Articole similare

Fereşte-i de caniculă! Temperaturile de vară îi pot ucide în câteva clipe!
AnimalZoo
Fereşte-i de caniculă! Temperaturile d ...
Îi mai știți pe EROII din „PASĂREA SPIN”? Uite cum arată la 35 de ani de la lansarea filmului / FOTO
EVZMonden
Îi mai știți pe EROII din „PASĂREA ...
În sfârşit, ESCA A CEDAT. Atâţia ani de aşteptare... MULŢI AŞTEPTAU ALTCEVA, dar totul a fost atât de simplu. NEWS ALERT.
EVZ
În sfârşit, ESCA A CEDAT. Atâţia an ...
Dispozitivul care te va scuti de amenzi rutiere. Amenzile cresc când expiră excepţia introdusă prin noul Cod Rutier
CAPITAL
Dispozitivul care te va scuti de amenzi ...
Horoscop zilnic: 25 iunie 2018
InfoActual
Horoscop zilnic: 25 iunie 2018

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.