26 Apr, 2018

Melania Trump, lecție de stil și atitudine. Ultimele sale apariții au fost RAVISANTE. Cum își menține prima doamnă a Americii frumusețea

Stil de viaţă

Prima vizită de stat a a președintelui Franței, Emmanuel Macron și a soției sale, Brigitte, în SUA, a fost una dintre cele mai importante evenimente din an pentru care Melania Trump s-a pregătit cu mult timp înainte.

A organizat totul pentru ca prima cină de stat găzduită de ea să fie ireproșabilă, ocupându-se în detaliu, alături de echipa ei, de aranjamentele florale, meniu și tot ce implică un eveniment atât de grandios.

Melania are fler artistic, nu mai încape îndoială. La fel cum s-a descurcat magnific cu cina oficială, la fel și-a ales și ținutele.

 

Are o siluetă impecabilă și întotdeauna a fost aplaudată pentru alegerile sale vestimentare, întotdeauna de designer.

Presa mondială a dat verdictul clar: Melania Trump a eclipsat-o pe prima doamnă a Franței, Brigitte Macron.

Ce mănâncă superba Melania, de arată așa de bine?

S-a aflat că, la micul-dejun Prima Doamnă obişnuieşte să bea un smoothie, mărturisind că foloseşte fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, seminţe de in, suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D. Când vrea să-mi mai diversifice masa de dimineaţa, alege terci de ovăz în loc de smoothie, după cum a declarat revistei GQ.

Melania Trump consumă foarte multe fructe, cel puţin 7 porţii zilnic. În schimb, legumele nu se regăsesc foarte des în meniul ei. Nu mănâncă ceapă şi nici anghinare, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate, potrivit Mediafax.

Mâncarea sa preferată este pui cu parmezan de la restaurantul Jean Georges, după a declarat pentru New York Magazine.

Articole similare

Exatlon. Lacrimi de bucurie şi dezamăgire cruntă. EL VA FI CÂŞTIGĂTORUL? Gestul care trădează FINALUL EMISIUNII.
EVZ
Exatlon. Lacrimi de bucurie şi dezamăg ...
OLGUȚA Vasilescu, LOVITURĂ pentru IOHANNIS!
CAPITAL
OLGUȚA Vasilescu, LOVITURĂ pentru IOHA ...
Horoscop zilnic: 24 mai 2018
InfoActual
Horoscop zilnic: 24 mai 2018

Lasa un comentariu