13 iun., 2018

”Mii de oameni mi-au văzut părțile intime și nu mi-e rușine!”. Manifest emoționant al unei mămici

Stil de viaţă

O proaspătă mămică este o militantă înverșunată a nașterii naturale. Pozele sale cu nașterea au fost preluate de o asociație care de asemenea militează și încurajează mamele să nască și să nu se teamă.

Există și o pagină de Instagram, în acest sens, Empowered birth project, care încurajează nașterea naturală, care promovează fotografii cu momentul magic al nașterii și chiar au declanșat o petiție, pentru stoparea cenzurii pe Social Media, spunând că pozele cu nașteri nu sunt pornografice, ci se prezintă miracolul vieții. Acțiunea se numește ”Pemiteți pe Instagram fotografii necenzurate cu nașterile.”

Această mămică spune că de la publicarea fotografiilor, mii și mii de oameni i-au văzut părțile intime, dar că nu despre asta este vorba, potrivit Lauren Archer, pentru elephantjournal.com.

Ea a scris câteva rânduri pentru femeile din întreaga lume, ca să le încurajeze. Iată cum sună scrisoarea:

”Pentru cei care vor să mă acopăr, nu mi-e rușine. Pentru cei care îmi spun că e dezgustător, le zic să nu se mai uite. Pentru cei care nu înțeleg, deschideți-vă mintea. Pentru cei care nu au mai văzut o naștere, simțiți uluirea prin mine. Pentru cele care ați născut, fiți uluite de corpul vostru. Pentru cei care condamnă gestul meu ca fiind unul sexual, nu aveți această putere! Nu aveți cum schimba poveste, nu este ceva urât, ci ceva natural și real și frumos. Nu-mi puteți răpi mândria, bucuria, forța și nu vă permit.

Nașterea a fost cel mai adevărat lucru pe care l-am făcut vreodată! Stai între două lumi, între două momente, între ce a fost și ce va fi și aduci o viață nouă!

Am simțit teama și puterea și nesiguranța, lucruri pe care le-au simțit toate femeile la naștere, până acum. Am gemut la unison cu alte mame pe care nu le cunoșteam, dar ne-a unit bucuria și actul magic al nașterii.

Am simțit un foc lăuntric, el arde și acum. Asta este povestea mea și nu mi-o puteți lua.”

Articole similare

IMPRESIONANT! Nume cu REZONANȚĂ ISTORICĂ. Uite cum a fost botezat un PUI de ZIMBRU
AnimalZoo
IMPRESIONANT! Nume cu REZONANȚĂ ISTORI ...
Decizie de ULTIM MOMENT luată de soția lui Michael Schumacher. Uite unde va fi dus LEGENDARUL PILOT
EVZMonden
Decizie de ULTIM MOMENT luată de soția ...
Rusia A DESCHIS FOCUL în Marea Neagră. ALERTĂ de gradul zero la MApN. Breaking news.
EVZ
Rusia A DESCHIS FOCUL în Marea Neagră. ...
Planul nebunesc al lui Liviu DRAGNEA: Scenariu tulburător
CAPITAL
Planul nebunesc al lui Liviu DRAGNEA: Sc ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.