1 mai, 2018

Scapă de mirosurile neplăcute ale zonelor INTIME. Soluții NATURALE și la îndemână

Intimitate

Din când în când, femeile observă că zona lor intimă are un miros specific, câteodată un miros urât și încep să se alarmeze. Deodorantele intime folosite regulat pot cauza iritații sau infecții vaginale. Există însă și moduri naturale care vă pot scăpa de mirosuri neplăcute.

Uleiul de arbore de ceai are puternice proprietăți antifungice și antiseptice. Adăugați trei, patru picături de ulei esențial de arbore de ceai la o cană cu apă caldă și spălați zona cu probleme. Trebuie să faceți asta o dată pe zi, timp de o săptămână.

Mâncați iaurt! Bacteriile bune care se găsesc în iaurt luptă cu candidoza, una dintre cele mai frecvente cauze ale mirosului vaginal, relatează femina.in.

Iaurtul vă va regla nivelul ph vaginal normal, indicat este să consumați zilnic, două căni de iaurt natural.

Agrișele purifică organismul și îl detoxifiază, în mod natural. Elimină infecțiile care provoacă acel miros vaginal neplăcut. Zilnic trebuie să consumați agrișe, fie naturale, fie sub formă de pudră, pe care o puteți adăuga în mâncare, atunci când gătiți.

Datorită proprietăților sale antifungice, antibacteriene și antivirale, liliacul indian vă ajută să scăpați de infecțiile vaginale. Fierbeți o mână de plante și spălați zilnic zona intimă cu această infuzie, după ce ați lasat-o să se răcească.

Și oțetul de mere face minuni. Are proprietăți antibacteriene și antiseptice și vă scapă de mirosurile neplăcute, refăcând flora vaginală, dacă adăugați două căni de oțet de mere în apa din cadă, în care veți sta în jur de 15-20 de minute.

Articole similare

Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA unui ACT DE CRUZIME FAȚĂ DE UN ANIMAL
AnimalZoo
Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA u ...
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea
EVZMonden
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pen ...
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media.
EVZ
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o ...
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ:  S-a dovedit a fi o MARIONETĂ jalnică şi de o incompetenţă crasă
CAPITAL
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ: S ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.