12 oct., 2015

Motive să gătești la aburi

Stil de viaţă, Ştiri

Metodele de gătit pot transforma alimente sănătoasă în bombe calorice care pot fi dăunătoare sănătății tale. Iată câteva motive să reconsideri gătitul cu aburi

  1. Nu ai nevoie de ulei

Cu toate că există uleiuri sănătoase cu care poți găti este mai bine să renunți la ulei. Alimentele vor avea mai puțină grăsime gătite la aburi

2. Nu irosești alimentele

Câteodată când gătești cu ulei sau prăjești poți să greșești și să lași alimentele mai mult pe foc. Asta înseamnă că arunci alimentele stricate, însă cu ajutorul aburului și a mașinii de gătit cu aburi, setezi timpul și te scapi de o grijă.

3. Gustul nu este afectat

Dacă gătești legume, acestea se vor găti foarte bine, iar aroma lor nu se va schimba.

4. Este o metodă sănătoasă

Legumele nu își vor pierde aroma și nici vitaminele și mineralele. De aceea gătitul la aburi este cea mai bună metodă de a găti sănătos.

 

Articole similare

Fereşte-i de caniculă! Temperaturile de vară îi pot ucide în câteva clipe!
AnimalZoo
Fereşte-i de caniculă! Temperaturile d ...
Îi mai știți pe EROII din „PASĂREA SPIN”? Uite cum arată la 35 de ani de la lansarea filmului / FOTO
EVZMonden
Îi mai știți pe EROII din „PASĂREA ...
În sfârşit, ESCA A CEDAT. Atâţia ani de aşteptare... MULŢI AŞTEPTAU ALTCEVA, dar totul a fost atât de simplu. NEWS ALERT.
EVZ
În sfârşit, ESCA A CEDAT. Atâţia an ...
Dispozitivul care te va scuti de amenzi rutiere. Amenzile cresc când expiră excepţia introdusă prin noul Cod Rutier
CAPITAL
Dispozitivul care te va scuti de amenzi ...
Horoscop zilnic: 25 iunie 2018
InfoActual
Horoscop zilnic: 25 iunie 2018

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.