5 ian., 2018

O nouă formă de INFIDELITATE bulversează cuplurile. 82% din cei care înșală o fac VIRTUAL

Intimitate

Din cauza vremurilor haotice pe care le trăim, se pare că oamenii au găsit o altă viață în telefonul mobil. Cei care practică tachinarea sexuală prin mesaje se declară încântați.

Cuplurilor le vine mai ușor să ”înșele”, pentru că în cazul sextingului, poți înșela și cu partenerul lângă tine.

Totuși capcanele Internetului sunt mari și te poți trezi cu poze deocheate pe care le trimiți ”intim” că ajung pe cine știe ce site-uri.

Ce este ”Sextingul“? Se referă la trimiterea de SMS-uri, fotografii sau filmulețe erotice prin intermediul telefonului mobil. „E modul firesc de a comunica în prezent“, spune un bărbat. „Primești și trimiți mesaje și în scurt timp ajungi să faci schimb de fotografii «fierbinți».“

De ce este acesta un fenomen răspândit? Pentru unii adolescenți, „o poză pe celular cu partenerul nud e dovada electronică a vieții tale sexuale“, declară, în paginile ziarului The New York Times, un procuror cu experiență. O adolescentă chiar a numit sextingul o formă de „sex protejat“. La urma urmei, „nu rămâi însărcinată și nici nu transmiți vreo boală venerică“, spune ea.

Există și alte motive pentru care adolescenții practică sextingul. Pentru a flirta cu cineva în speranța că vor avea o relație cu persoana respectivă.

Pentru că cineva le-a trimis deja o fotografie erotică și se simt obligați „să le întoarcă serviciul“.

Odată ce trimiți o fotografie pe telefonul mobil, nu mai este a ta și nici nu mai poți controla modul în care va fi folosită, cu atât mai puțin modul în care îți va afecta reputația. „Niciodată n-a fost atât de ușor să primești și să păstrezi dovezi ale unei conduite greșite“, afirmă Amanda Lenhart, cercetătoare la Pew Research Center și autoarea unui studiu asupra sextingului.

În unele cazuri, unii au trimis fotografii cu fete nude la mai mulți prieteni cu scopul de a-i distra; băieți care au fost părăsiți de prietenele lor au distribuit fotografii erotice cu ele ca să se răzbune.

În multe cazuri, sextingul cu fotografii nud este considerat abuz asupra copilului sau pornografie infantilă. Unii minori care au trimis imagini erotice au fost puși sub urmărire penală ca infractori sexuali.

Cel mai indicat este să nu faci și să nu trimiți niciodată fotografii cu tine pe care nu ai vrea să le vadă alții, pentru că, mai mult ca sigur, le vor vedea, cu sau fără permisiunea ta.

Că este mediu online sau offline, cea mai sănătoasă relație rămâne cea care are o componentă esențială: sinceritatea.

Articole similare

Povestea lui Tony te va IMPRESIONA până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea lui, pentru stăpânul său, a uimit toată lumea!
AnimalZoo
Povestea lui Tony te va IMPRESIONA pân ...
Florin Dumitrescu, pus în fața unei DECIZII GRELE: “Da, ştiu că nu este bine…”
EVZMonden
Florin Dumitrescu, pus în fața unei DE ...
Cine sunt CEI DOI OFIŢERI ACOPERIŢI DIN PSD? Vanghelie a avansat două variante. BREAKING NEWS.
EVZ
Cine sunt CEI DOI OFIŢERI ACOPERIŢI DI ...
Cel mai mare jaf din avuţia României. Am fi putut construi toate autostrăzile planificate de două ori
CAPITAL
Cel mai mare jaf din avuţia României. ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.