31 ian., 2018

Oare chiar putem păcăli moartea? În 10 ani, corpurile umane criogenate ar putea fi readuse la viaţă

Ştiri

Peste 350 de oameni din toată lumea au cerut să le fie criogenate corpurile după deces, sperând la posibilitatea de a fi readuși la viață.

Specialistul Dennis Kowalski, preşedinte al Cryonics Institute, spune că trupurile umane, îngheţate prin tehnica criogenării, ar putea fi readuse la viaţă în următorii 10 ani, potrivit descopera.ro.

Expertul a rugat oamenii să nu nege din start posibilitatea, întrucât și resuscitarea din zilele noastre, tehnică banală acum, în urmă cu 100 de ani era total neverosimilă.

”E posibil ca trupurile să fie readuse la viață peste 100 de ani, dar cum ar fi să ne gândim că acest scenariu va fi posibil peste 10 ani?”, se întreabă Kowalski.

Una dintre cele trei companii de pe glob care se ocupă de criogenie, Cryonics Institute, deţine deja 160 de persoane în rezervoare speciale cu azot și are pe listă în așteptare încă 2000 de persoane, care doresc să fie criogenate după deces.

Articole similare

Video emoționant! O femelă elefant a uimit planeta după ce a săpat 11 ore în pământ
AnimalZoo
Video emoționant! O femelă elefant a u ...
Cristina Cioran, AGRESATĂ de un necunoscut! Află totul despre EXPERIENȚA DRAMATICĂ prin care a trecut: „Avea o față de șobolan, n-o să uit niciodată figura aia…”
EVZMonden
Cristina Cioran, AGRESATĂ de un necunos ...
ANTENA 1 ÎŞI ÎNVINGE MAREA RIVALĂ. Şoc în media! Va exista o MUTARE LA PRO TV? Breaking news.
EVZ
ANTENA 1 ÎŞI ÎNVINGE MAREA RIVALĂ. ...
A apărut legea care execută silit românii cu datorii la întreținere. Vezi unde ajung apartamentele luate
CAPITAL
A apărut legea care execută silit rom ...

Comentarii

  • NECLARITATI CU DUIUMUL UNA E SA FII TAPAN DE MULTI ANI SI ALTCEVA SA FII DE NICI CATEVA MINUTE CACI UNA E RESURSCITAREA CAT MAI GRABNICA A PACIENTULUI IN CAZ DE URGENTZA LA O MARJA DE SUB SFERT DE ORA CACI CREIERUL LIPSIT DE OXIGEN IN NICI CINCI MINUTE SE DETERIOREAZA IREMEDIABIL.MEDICILOR DIN TRATAMENTE AMBULATORI NICI NU LE-AR TRECE PRIN CAP ASA TRAZNAI CACI E DOAR O RECLAMA IEFTINA LA FIRMA DE CRIOGENIZARE IAR PRIMA RESURSCITARE GRABNICA A FOST FACUTA DE BENJAMIN FRANKLIN CU ENERGIE ELECTRICA LUATA DIN MAMA NATURA…RIGORIS MORTIS INTRBATI UN DR ANATOMOPATOLG.BASME MODERNE NIMIC MAI MULT…HOMO HIBERNATUS FILMUL CU LOUIS DE FUNES…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.