26 apr., 2018

Ozana Barabancea, în cea mai mulată ținută, după ce a slăbit 42 de kilograme. Arată demențial!

Stil de viaţă

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos în urma operaţiei de micşorare a stomacului, face sport şi are o alimentaţie echilibrată, iar toate acestea au ajutat-o să ajungă la o siluetă de vis. Recent, a postat pe Facebook niște poze de la sala de sport, cu o ținută care-i evindețiază noua siluetă.

Soprana a reușit să dea jos 42 de kilograme și nu vrea să se oprească aici, chiar dacă a reușit să încapă și în hainele fiicei ei de 13 ani. Miercuri seara, vedeta a făcut furori în platoul unei emisiuni de televiziune. A venit îmbrăcată într-o rochie scurtă, care i-a pus în evidenţă talia trasă prin inel.

“Aceasta este rochia Gloriei, fiica mea. A fost făcută pentru ea, iar acum încap şi eu în ea. Vreau să-i mulţumesc pe această cale domnului doctor care m-a operat şi să-i transmit că îl iubesc, dar şi antrenorilor mei. Sportul este pentru mine ca aerul pe care îl respir. Am observat că atunci când nu fac mişcare am dureri mari de spate. Mai vreau să slăbesc încă cinci kilograme. Sunt foarte fericită cu noua mea siluetă. Sunt oameni care îmi recunosc vocea şi mă opresc pe stradă să mă felicite că am slăbit”, a spus ea la emisiune.

Articole similare

Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA unui ACT DE CRUZIME FAȚĂ DE UN ANIMAL
AnimalZoo
Cum trebuie procedat pentru RECLAMAREA u ...
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea
EVZMonden
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pen ...
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media.
EVZ
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o ...
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ:  S-a dovedit a fi o MARIONETĂ jalnică şi de o incompetenţă crasă
CAPITAL
Vorbe grele despre Viorica DĂNCILĂ: S ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.