29 Ian, 2018

Cea mai PERICULOASĂ poziție de amor. Puteți ajunge și la FRACTURĂ de organ

Intimitate

Una dintre cele mai comune poziții sexuale e și cea mai periculoasă, potrivit unui grup de cercetători. Femeia deasupra este poziția care cauzează jumătate dintre fracturile de penis, spun oamenii de știință brazilieni.

Autorii studiului au examinat 44 de cazuri de fracturi de penis din trei spitale. Vârsta medie a pacienților a fost de 34 de ani, iar unii dintre bărbați au așteptat până la șase ore înainte de a căuta ajutor medical.

“Ipoteza noastră este că atunci când femeia este deasupra, de obicei, controlează mișcarea cu întreaga ei greutate corporală și nu poate să întrerupă momentul când organul genital bărbătesc suferă o ”penetrare greșită”. Atunci când bărbatul controlează mișcarea, el are șanse mai mari de a întrerupe penetrarea, ca răspuns la durerea inițială, până la fracturarea organului”, susțin cercetătorii.

Studiul menționează că 44 de oameni și-au dat acordul să depună mărturie, 42 dintre ei având “starea confirmată după o evaluare clinică, radiologică și chirurgicală”. Dintre aceștia, 28 au fost răniți în relații heterosexuale, patru in timpul actului sexual homosexual, șase ca urmare a “manipulării greșite a organului genital masculin” și patru în circumstanțe care sunt “neclare”.

Fractura de organ genital masculin este un prejudiciu cauzat de ruptura tunicii albucinea (membrana), care acopera corpii cavernosi ai organului. Aceasta este cauzata cel mai des de un traumatism asupra organului in erectie. Un sunet asemanator cu un trosnet (specific ruperii), durerea si umflarea imediata, aparitia unui hematom de diverse marimi sunt frecvent asociate cu acest eveniment neplacut. Fractura organului este considerata, in general, urgenta medicala si se impune deseori, interventia chirurgicala. In cazurile in care nu se intervine imediat pentru tratarea problemei, cresc sansele agravarii simptomelor, se poate instala inclusiv disfunctia erectila, organul poate ramane in mod iremediabil cu forma curbata, pot exista leziuni la nivelul uretrei si dureri in timpul actului sexual. Cele mai multe cauze ale rupturii peniene sunt manevrele gresite din timpul actului sexual. Atunci cand femeia se afla deasupra barbatului, in urma impactului cu pelvisul feminin sau cu perineul, organul se poate indoi lateral, producandu-se fractura.

Articole similare

Când încă animalul tău de companie se crede un CĂȚELUȘ. Uite ce face
AnimalZoo
Când încă animalul tău de companie s ...
Oana Zavoranu, ATAC DUR la adresa unei vedete celebre din Romania: ” Toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani…”
EVZMonden
Oana Zavoranu, ATAC DUR la adresa unei v ...
Exatlon. A apărut un DETALIU-BOMBĂ despre CÂŞTIGĂTOR. Nu mai este nici un dubiu, DOVEZI CLARE.
EVZ
Exatlon. A apărut un DETALIU-BOMBĂ des ...
Liderul pieţei în tehnologia diesel: Dieselul va avea viaţă lungă
CAPITAL
Liderul pieţei în tehnologia diesel: D ...
Zeci de mii de persoane au participat la cea de a 14-a ediţie a Nopţii Muzeelor
InfoActual
Zeci de mii de persoane au participat la ...

Comentarii

 • Nici vorba!!!.
  O pozitie buna trebuie incercata.
  Cred ca doctorul este doctor ca Ponta Magnificul.

 • Cea mai periculoasa pozitzie de sex este cand te prinde nevasta cu alta femeie… Bartolomeu

 • Cea mai periculoasa pozitie este atunci cand el sare de la etajul 2 peste ea, care este intinsa pe iarba.
  S-ar putea ca el sa nimereasca gaura canalului…
  Asta este cea mai periculoasa pozitie!