18 mai, 2018

Riscul crescut de trombofilie în sarcină. De la diagnostic la tratament (P)

Spitale/Clinici, Ştiri

Atunci când ne tăiem la deget și provocăm lezarea unui vas de sânge, în scurt timp sângerarea se oprește. De ce se întâmplă acest lucru? La nivelul vasului lezat se formează uncheag de sânge care aderă la vas şi opreşte hemoragia. Trombul este rezultatul unuiproces complex de coagulare, în care sunt implicate anumite celule, proteine şi enzime.

O afecțiune frecventă la noile mame poate fi trombofilia, iar pentru că sănătatea ta și a puiului tău este cea mai importantă pentru noi, clinica Veridia oferă profil factori de risc genetici trombofilie, o analiză efectuată în laboratoarele noastre cu aparatură de ultimă generație. În lumea în care trăim există multe complicații pe care trebuie să le prevenim în timp util. Stilul nostru de viață este în continuă schimbare și deseori poate fi haotic și inconsistent.

O serie de predispoziții genetice pot duce la creșterea riscului de tromboze (ocluzia vasului sanguin cu un cheag de sânge). Trombofilia reprezintăun risc special pentru mamă şi copil: comparativ cu femeile care nu suferă de această boală, femeia gravidă va aveaun risc mai mare de a face tromboză venoasă profundă sau anumite complicaţii ale sarcinii.

Formarea unor cheaguri de sânge în vasele placentei va reduce fluxul de sânge care ajunge la făt. În laboratorul clinicii Veridia se pot determina mutațiile genetice asociate cu creșterea riscului de tromboze.

În clinica Veridia beneficiezi de ajutorul unui medic specialist în hematologie, care poate interpreta rezultatele analizelor in contextul clinic și, dacă este cazul, poate prescrie și supraveghea un tratament specific.

Apeleaza cu încredere la clinica Veridia pentru analiza de profil factori de risc genetic de trombolfilie.

Află mai multe pe www.veridiamed.ro

Articole similare

Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMPANIE în preajma copiilor? Uite ce spune Andreea Bănică
AnimalZoo
Cât de potrivite sunt ANIMALELE DE COMP ...
Exploziv! Momente DRAMATICE pentru Anamaria Prodan! Celebra impresară a fost ÎNŞELATĂ de SOŢUL său: “E o frustrată, mi s-a făcut milă de ea…”
EVZMonden
Exploziv! Momente DRAMATICE pentru Anama ...
AVENTURILE PICANTE ale unui marinar/reporter la 10.000 de metri deasupra OCEANULUI. Reporter de Cursă Lungă.
EVZ
AVENTURILE PICANTE ale unui marinar/repo ...
Adevărul ascuns sub preș! Cui ne vindem toată țara? Cât teren agricol mai avem la dispoziție și cine-l cumpără în realitate
CAPITAL
Adevărul ascuns sub preș! Cui ne vinde ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.