1 Noi, 2017

Riscuri MAJORE pentru femeile infertile! Rezultatele îngrijorătoare de ultimă oră ale unui studiu trag un puternic semnal de alarmă pentru ele, sunt mai predispuse la cancer și moarte

Anunturi

Rezultatele îngrijorătoare de ultimă oră ale unui studiu trag un puternic semnal de alarmă. Femeile infertile au un risc de deces mai mare cu 45% în cazul unui cancer mamar.

Infertilitatea ar putea fi un semn de boală a femeii și poate indica un risc mai mare de moarte prematură, conform unui nou studiu de anvergură.

Este prima analiză de acest gen de până acum, iar cercetătorii au descoperit că femeile infertile au cu 10% mai multe șanse de deces prematur față de femeile fertile și cu 45% mai mari șanse să moară de cancer la sân.

Experții trag un semnal de alarmă și spun că infertilitatea este un simptom care subliniază probleme medicale serioase, care ar putea să dezvolte mai târziu, boli grave, relatează telegraph.co.uk.

Rezultatele acestui studiu au fost prezentate la Congresul anual al Societății Americane pentru Medicină Reproductivă (ASRM), la San Antonio, unde specialiștii au concluzionat că, cel mai bine, femeile infertile să fie monitorizate și pentru anumite tipuri de cancer.

Deși nu se știe sigur ce legătură între infertilitate și mortalitate precoce, asocierea strictă cu cancerul de sân, plus un risc crescut de deces cu 70% din cauza diabetului zaharat, indică ferm tulburările legate de hormoni.

Studiile anterioare au evidențiat legăturile dintre cancer și tratamentele hormonale, care ajută fertilitatea.

Cu toate acestea, este primul studiu de anvergură, menit să dezvăluie legătura dintre infertilitate și moarte prematură.

Articole similare

Te-ai gândit vreodată cât de inteligentă poate fi o vacă? A UIMIT LUMEA cu istețimea ei: A refuzat să se transforme într-un Biftec Tartar
AnimalZoo
Te-ai gândit vreodată cât de intelige ...
Ce se întâmplă? Accidentați pe banda rulantă la “Exatlon”
EVZMonden
Ce se întâmplă? Accidentați pe banda ...
BOMBĂ. STATUL ROMÂN a CONSTATAT că a FURAT terenurile ROMÂNILOR din Lacul VĂCĂREȘTI.
EVZ
BOMBĂ. STATUL ROMÂN a CONSTATAT că a ...
BREAKING NEWS: Anunț de la OLGUȚA VASILESCU
CAPITAL
BREAKING NEWS: Anunț de la OLGUȚA VASI ...
Caz revoltător la Iaşi. Bărbat cu deficienţe mintale, fără picioare, ţinut de familie într-un coteţ
InfoActual
Caz revoltător la Iaşi. Bărbat cu def ...

Lasa un comentariu