17 Dec, 2017

Robbie Williams a povestit ce BOALĂ îl macină. Doctorii s-au mirat de ce i-au găsit în creier

Ştiri

Robbie Williams și-a anulat două concerte în Europa, în toamna anului 2017, din cauza problemelor de sănătate. Atât fanii, cât și artistul au fost foarte îngrijorați de manifestările ciudatei boli.

Cântărețul a decis să povestească prin ce a trecut, din respect pentru fanii săi. El a spus că a fost grav bolnav, că ”medicii i-au găsit niște ”anomalii” în creier și că a urmat o perioadă de tratament intensiv.”

Robbie Williams a povestit pentru The Sun că, înainte de un concert susținut în Zurich, la începutul lunii septembrie, și-a simțit brațul stâng amorțit și că nu putea să respire. A fost chemat imediat un medic, care a avertizat că artistul nu va putea susține spectacolul.

”Au fost găsite mai multe anomalii, inclusiv ceva în creier, care semăna cu sângele”

După concert, starea sa nu se îmbunătățise, așa că a fost dus de urgență la Londra, pentru un set de analize. ”Au fost găsite mai multe anomalii, inclusiv ceva în creier, care semăna cu sângele”, a povestit el. A urmat internarea la Terapie Intensivă.

”Eram confuz, speriat, dar știam că sunt în locul potrivit. Și, în mod naiv, simțeam că voi fi bine”, a declarat artistul. După o perioadă de tratament și monitorizare, au urmat două luni de repaus și refacere.

Robbie recunoaște că această experiență a fost pentru el un semnal de alarmă, momentul în care a realizat că nu e invincibil și că trebuie să-și acorde mai multă atenție.

În prezent, Robbie Williams se simte bine și concertează în Australia.

În urmă cu ceva vreme, cântărețul britanic declara că meseria sa îi pune în pericol sănătatea. ”O să mă ucidă, dacă nu fac ceva”, afirma el atunci. Artistul, căsătorit și tată a doi copii, s-a luptat în mai multe rânduri cu depresia.

Robbie a povestit că se lupta cu depresia și anxietatea de pe vremea când acestea nici nu erau considerate probleme și nimeni nu le dădea atenție. A încercat să le ”trateze” cu droguri și alcool, agravând problema. ”Era cât pe ce să nu mai fiu aici”, mărturisește el.

Robbie a fost mereu sincer cu problemele sale, neascunzând nici faptul că a fost internat la dezintoxicare, în mai multe rânduri.

Articole similare

Acest cățel striga după ajutor. Finalul poveştii sale te va lăsa FĂRĂ CUVINTE!
AnimalZoo
Acest cățel striga după ajutor. Final ...
Showbiz-ul românesc, ZGUDUIT de cel mai recent SCANDAL! Ce a ajuns Alexandra Stan să facă din cauza BANILOR
EVZMonden
Showbiz-ul românesc, ZGUDUIT de cel mai ...
ROMÂNIA, VIZATĂ de PLANURILE MILITARE ale Rusiei. Bloomberg face anunțul SUMBRU despre VIITORUL țării. Ce IMPLICARE are PUTIN .
EVZ
ROMÂNIA, VIZATĂ de PLANURILE MILITARE ...
BREAKING NEWS: LOVITURĂ pentru BĂNCILE din România!
CAPITAL
BREAKING NEWS: LOVITURĂ pentru BĂNCILE ...
Un deputat isi justifica salariul de 9000 de lei pe luna: Un demnitar prost platit este vulnerabil la prostie si la coruptie
InfoActual
Un deputat isi justifica salariul de 900 ...

Lasa un comentariu