6 iun., 2018

Somon cu 85% HERING în compoziție! Heringul congelat și potențiatori cu gust de somon, varianta ideală de a înșela cumpărătorii

Ştiri

Atenție mare când cumpărați pește! Comisarii de control au amendat patru magazine Mega Image cu suma de 90.000 lei.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au descoperit că unităţile vindeau ca somon un produs care conţinea 85 la sută hering.

De asemenea, echipele de control au oprit temporar prestarea de servicii în zonele de preparare a mâncărurilor deoarece lipsea autorizaţia sanitar veterinară, relatează News.ro.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, a declarat, marţi, că reprezentanţii instituţiei au verificat patru magazine Mega Image din Constanţa.

Comisarii au descoperit că în unităţile respective era vândut ca somon un produs cu o componenţă de 85 la sută de hering, potrivit News.ro.

Horia Constantinescu a afirmat că au fost aplicate amenzi în valoare totală de 90.000 de lei pentru practici comerciale înşelătoare, nerespectarea condiţiilor de depozitare şi preţuri diferite la casa faţă de raft.

Şeful CJPC a mai spus că, din informaţiile pe care le deţine, produsul respectiv provine din hering congelat, lăsat la dezgheţat în cuve mari, în apă, iar deasupra acestuia este pus potenţiatorul de gust de somon.

Totodată, în urma controlului de la magazinele Mega Image comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au decis oprirea temporară a prestării de servicii pentru zonele de procesare a mâncărurilor şi preparatelor pentru lipsa autorizaţiei sanitar veterinare.

Articole similare

Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de elefant PLÂNGE CU LACRIMI, dupa ce a fost respins, violent, de mama sa
AnimalZoo
Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de el ...
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt impreuna de 12 ani, putini stiu cum arata – FOTO
EVZMonden
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt ...
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor '60 - GALERIE.
EVZ
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, G ...
Declaraţie şocantă: Românii vor câştiga mai mult, dar o vor duce mai prost. Când va avea loc declinul
CAPITAL
Declaraţie şocantă: Românii vor câ ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.