6 aug., 2015

STUDIU : Ce să mânânci ca să trăiești mai mult

Stil de viaţă, Ştiri

Conform unui studiu desfășurat în China între anii 2004-2008, la care au participat 500 000 de adulți, mâncarea picantă te poate face să trăiești mai mult.

Conform autorilor studiului “mâncarea picantă te poate face să trăiești mai mult, accelerează matebolismul, te poate ajuta să slăbești.” Oamenii care mânâncă de 5-6 ori pe săptămână alimente asezonate cu condimente picante trăiesc mai mult decât cei care mânâncă picant doar de 2 ori pe săpămână.

Cu toate acestea, în urma studiului au fost luate în considerare cantitatea de legume consumată, cantitatea de alcool, activitatea fizică.

Specialiștii spun că cei mai indicați sunt ardeii iuți proaspeți care pot fi folosiți într-o multitudine de rețete. Dacă nu erai până acum un fan al mâncării picante, atunci poate asta te va face să te răzgâdești.

A.

Articole similare

FOTOGRAFIILE cu Rexie au făcut OCOLUL LUMII! Uite ce ascunde acest ZÂMBET
AnimalZoo
FOTOGRAFIILE cu Rexie au făcut OCOLUL L ...
A fost un SECRET bine tinut, dar ACUM a iesit la iveala! Un CELEBRU ARTIST a rupt tacerea: “Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu…”
EVZMonden
A fost un SECRET bine tinut, dar ACUM a ...
OZN ÎN MOSCOVA, proiectul care A CAPTAT ATENŢIA PLANETEI. Rusia a creat una dintre posibilele MINUNI ALE LUMII. Galerie foto.
EVZ
OZN ÎN MOSCOVA, proiectul care A CAPTAT ...
Viorica Dăncilă, la un pas de demitere! Cine se pregătește să-i ia locul - Dragnea ar fi de acord (SURSE)
CAPITAL
Viorica Dăncilă, la un pas de demitere ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.