9 iun., 2018

Terapie REVOLUȚIONARĂ în cazul cancerului mamar. Cum ar putea femeile să scape de CHIMIOTERAPIE

Ştiri

Cercetătorii americani au condus un studiu care ar putea deveni revoluționar în cazul femeilor afectate de cancer la sân!

O nouă eră se preconizează. Studiul realizat de Centrul Albert Einstein din New York a stabilit că mii de femei diagnosticate cu o formă comună de cancer la sân, aflat în primele stadii, ar putea fi cruţate de chimioterapie, potrivit digi24.ro.

La studiu au participat aproximativ 10.000 de femei cu vârsta între 18 şi 75 de ani. Toate au fost supuse unei biopsii care analizează 21 de gene tumorale.

Testul a acordat femeilor un scor cuprins între 0 şi 100, pe baza probabilităţii ca tumora să revină în următorii 10 ani.

S-a stabilit astfel că pacientele cu un scor cuprins între 0 şi 10 nu au niciun beneficiu de pe urma chimioterapiei. Ele au fost supuse doar terapiei endocrine, iar rezultatele au fost similare cu cele înregistrate pentru cele care au fost supuse şi chimioterapiei.

„Dacă testul arată că au un risc scăzut de recidivă, acele femei vor primi un tratament hormonal adjuvant. Dacă, din contră, testul arată un grad ridicat de recidivă, aceste femei vor face alături de terapia endocrină şi chimioterapie”, afirmă Richard Schilsky, specialist oncologie clinică.

Articole similare

Înnebunit după apă. Uite ce face un cățel în fiecare dimineață!
AnimalZoo
Înnebunit după apă. Uite ce face un c ...
Antonia si Alex Velea dau din casă. Au vorbit DESCHIS despre certurile dintre ei
EVZMonden
Antonia si Alex Velea dau din casă. Au ...
Bianca Drăgușanu a RUPT tăcerea. Ce s-a ÎNTÂMPLAT în DORMITOR de s-a ajuns la DIVORȚ? Urmează mărturii grele....
EVZ
Bianca Drăgușanu a RUPT tăcerea. Ce s ...
UPDATE EXCLUSIV Primul român care a intrat în faliment este un afacerist din imobiliare care a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, în primă instanță
CAPITAL
UPDATE EXCLUSIV Primul român care a int ...
Horoscop zilnic: 21 iunie 2018
InfoActual
Horoscop zilnic: 21 iunie 2018

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.