14 iul., 2015

Tiroida pe înțelesul tuturor. Care sunt cele mai frecvente boli tiroidiene, cum se tratează și cine are risc crescut de cancer de tiroidă?

Ştiri

În următorul număr din Doctorul Zilei care va apărea la chioșcuri pe 21 iulie, împreună cu ziarul Evenimentul Zilei analizează pe înțelesul tuturor bolile tiroidiene.

Cele mai frecvente boli ale tiroidei sunt legate de secreția hormonală care este fie prea mare (hipertiroidism), fie prea
mică (hipotiroidism). „Tratamentul este inițiat și urmărit de medicul endocrinolog și ține cont de statusul funcțional al tiroidei ”, afirmă prof.dr. Constantin Dumitrache.
Femeile și persoanele vârstnice sunt cele mai expuse riscului de cancer tiroidian. Cancerul la femei este de trei ori mai frecvent decât la bărbați; două din trei cazuri de cancer se regăsesc la persoane cu vârste între 20 și 55 de ani.
Tot în Doctorul Zilei puteți citi despre motivele psihologice ale îngrășării, despre noutățile revoluționare în tratarea bolilor articulare și despre donarea de trombocite, metoda care poate salva viața bolnavilor de cancer.

Articole similare

Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de elefant PLÂNGE CU LACRIMI, dupa ce a fost respins, violent, de mama sa
AnimalZoo
Îți va sfâșia INIMA: Micul pui de el ...
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt impreuna de 12 ani, putini stiu cum arata – FOTO
EVZMonden
EA este SOTIA lui Mihai Morar! Desi sunt ...
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, GOALĂ. Au fost ascunse ZECI DE ANI. Cele mai INDECENTE IPOSTAZE ale anilor '60 - GALERIE.
EVZ
IMAGINILE INTERZISE cu Marilyn Monroe, G ...
Declaraţie şocantă: Românii vor câştiga mai mult, dar o vor duce mai prost. Când va avea loc declinul
CAPITAL
Declaraţie şocantă: Românii vor câ ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.