24 nov., 2015

Tumora inoperabilă a unei fetițe s-a micșorat în mod miraculos după ce Papa Francisc i-a atins capul

Ştiri

La scurt timp după ce Suveranul Pontif a sărutat capul bolnav al micuţei Gianna, o fetiţă din Pennsylvania, tumoarea cerebrală inoperabilă cu care fusese diagnosticată aceasta s-a diminuat în mod inexplicabil.

Întâlnirea cu Papa Francisc s-a produs în timpul vizitei din septembrie pe care acesta a efectuat-o în Statele Unite, relatează CBS Philadelphia. Mama copilei, Kristen Masciantonio, a explicat pentru un post naţional de televiziune: “se simte din ce în ce mai bine şi este din ce în ce mai puternică. Ameliorarea sa este incontestabilă”.

tumora

Soţii Joey şi Kristen Masciantonio sunt absolut convinşi că sărutul Papei se află la originea acestui miracol incontestabil, confirmat, de altfel, şi de RMN-ul din Noiembrie, complet diferit de cel din luna august şi care nu lăsa loc aşteptări prea mari. “Anul trecut ne gândeam că urmează să trăim fără ea, în memoria ei. Acum suntem convinşi că vom trăi cu ea alături de noi. Totul e de la Dumnezeu. Cred cu tărie că Papa e mesagerul lui Dumnezeu”, a declarat Joey Masciantonio.

Articole similare

Mesaj DUREROS pe Facebook: ”Nu suntem niciodată pregătiți să spunem ADIO” / FOTO
AnimalZoo
Mesaj DUREROS pe Facebook: ”Nu suntem ...
Incredibil! Stiai ca Daniela Crudu are o SORA? Nu o sa iti vina sa crezi cat sunt de DIFERITE – FOTO
EVZMonden
Incredibil! Stiai ca Daniela Crudu are o ...
ALERTĂ MEDICALĂ în România! ALIMENTUL care a făcut ZECI de MORȚI. Spitalul Fundeni e ca un FRONT de RĂZBOI în aceste momente.
EVZ
ALERTĂ MEDICALĂ în România! ALIMENTU ...
Parcarea de la Aeroport, o mașină de bani lăsată în paragină
CAPITAL
Parcarea de la Aeroport, o mașină de b ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.